Σαν ψέμα – Παναγιώτης Κυριάκου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν ξυρίζει το μούσι!
Σειρές

Σαν ψέμα – Παναγιώτης Κυριάκου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν ξυρίζει το μούσι!

Σαν ψέμα – Παναγιώτης Κυριάκου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν ξυρίζει το μούσι!

Τι ανακαλύψαμε για τον συμπαθέστατο «κατεργάρη» Σταύρο Καλογερά της σειράς του Open;

Μπορεί στην κριτική που κάναμε για τη σειρά Σαν ψέμα να δηλώσαμε ότι προτιμούμε τον Παναγιώτη Κυριάκου χωρίς το μούσι και να έγινε απαίτηση του κοινού, όμως ο ηθοποιός έχει έναν καλό λόγο που δεν μπορεί να το κόψει στην παρούσα φάση.

Ο Παναγιώτης υποδύεται στη νέα σειρά του Open τον Σταύρο, τον λίγο τεμπελάκο, λίγο κατεργάρη, αλλά καλόψυχο αδελφό της Ζωής και της Νανάς.

Είναι η αιτία των οικονομικών προβλημάτων της οικογένειας, αφού καταφέρνει πάντα να μπλέκει σε μπελάδες. Κρύβει από την οικογένειά του όλες τις βλακείες που κάνει αλλά έρχονται στο φως.

Γιατί όμως δεν μπορεί να ξυρίσει το μούσι του;

Πέρα από το γεγονός ότι μπορεί να είναι το στυλ του (και είναι φυσικά απόλυτα σεβαστό και αποδεκτό) ο Παναγιώτης Κυριάκου πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο σε μία κυπριακή σειρά  όπου το μούσι είναι απαραίτητο στοιχείο του ρόλου του.

Συγκεκριμένα, υποδύεται τον παπά στην αστυνομική κομεντί εποχής του ΡΙΚ, Περικλής τζιαι Εριέττα!

Μάλιστα στη συγκεκριμένη σειρά πρωταγωνιστούν και πολλοί ηθοποιοί που τους γνωρίσαμε στην Ελλάδα από τη Famagusta, αρχής γενομένης από την Εριέττα που υποδύεται η Σοφία Καλλή, η Μαίρη της σειράς του Αντρέα Γεωργίου.

Στη χαρακτηριστική σκηνή που ακολουθεί θα δείτε και τον επιστάτη της φάρμας της οικογένειας Σέκερη, τον Νικήτα (κατά κόσμον Δημήτρη Αντωνίου).

Και αυτό που επίσης δεν γνωρίζετε είναι το σενάριο της συγκεκριμένης κυπριακής σειράς υπογράφει η Μαρίνα Βρόντη, δηλαδή η ηθοποιός που υποδύεται την αδελφή του στο Σαν ψέμα!

Σαν ψέμα: Η υπόθεση

Μία νέα, ελληνική σειρά που προβάλλεται καθημερινά στις 17.45 στο Open διηγείται την πιο γλυκιά και συναισθηματική ιστορία σε σκηνοθεσία Σταύρου Ποταμάρη.

Ένα αναγκαίο ψέμα που λέει ο μπαμπάς στη μικρή κόρη του, θα μας οδηγήσει σε μια υπέροχη ερωτική ιστορία με αναπάντεχες εξελίξεις και ανατροπές. Ό,τι ήταν γνώριμο και αγαπημένο χάνεται ξαφνικά και δίνει τη θέση του στην απουσία και την ανασφάλεια. Η αγάπη όμως του πατέρα είναι πάντα εκεί και θα κάνει ό,τι μπορεί για να περιφρουρήσει την ευτυχία της μικρής Αλίκης. Και το κάνει, χωρίς ενδοιασμούς. Αλλά, η ζωή επιφυλάσσει νέες εκπλήξεις, αυτή τη φορά, όμορφες, γεμάτες έρωτα και συναίσθημα, όχι όμως, χωρίς παρεξηγήσεις και δύσκολες αποφάσεις.

Σενάριο Νίκος Παπαδόπουλος, Γλυκερία Κακούρη και Νικόλας Στραβοπόδης

Παραγωγή: Red Smile

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Πολυδερόπουλος, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Χάρης Σώζος, Μαρίνα Βροντή, Παναγιώτης Κυριακού, Κατερίνα Νικολοπούλου, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Μαρία Παπακώστα, Μαρίλια Χαριδήμου και η μικρή Αλεξάνδρα Προυντζοπούλου

Διαβάστε ακόμα:

Σαν ψέμα: Η κριτική μας για τη σειρά του Open