Σασμός: Έξαλλο το Twitter – «Γιατί μισείτε τόσο τη Μαρίνα; Έναν λόγο!»
Σειρές

Σασμός: Έξαλλο το Twitter – «Γιατί μισείτε τόσο τη Μαρίνα; Έναν λόγο!»

Σασμός: Έξαλλο το Twitter – «Γιατί μισείτε τόσο τη Μαρίνα; Έναν λόγο!»

Οι fans της σειράς τα έβαλαν με τους σεναριογράφους για τα όσα περνάει η Μαρίνα!

Το ένα «χτύπημα» μετά το άλλο δέχεται η Μαρίνα στον Σασμό, η οποία μετά το κακό που έχει βρει την οικογένειά της, χάνοντας τον αγαπημένο της γιο, Πετρή, έχει περάσει από 1000 κύματα και συνεχίζει να βασανίζεται με τα μυστικά και τα ψέματα που μαθαίνει.

Πρόσφατα, η μητέρα της Αργυρώς, έμαθε κάτι που ήξεραν και οι δύο οικογένειες, οι Σταματάκηδες και οι Βρουλάκηδες. Ότι δηλαδή ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

Έξαλλη, «επιτίθεται» σε όλους, ακόμα και στην κόρη της, η οποία γνώριζε και κάλυπτε τον δολοφόνο. Μάλιστα, είναι αποφασισμένη να πει την αλήθεια, αν ο Μαθιός δεν παραδοθεί, παρά το γεγονός ότι άπαντες προσπαθούν να της αλλάξουν τη γνώμη και να της εξηγήσουν τον λόγο που εκείνος προχώρησε σε αυτήν την απόφαση και αφαίρεσαι τη ζωή του ξαδέρφου του.

Σε μία από τις σκηνές του σημερινού επεισοδίου, η Μαρίνα, βλέπει την Αργυρώ με την Καλλιόπη και τον μικρό Πετρή να γελάνε και να περνάνε καλά, την ίδια στιγμή που εκείνη είναι καταρακωμένη με όσα έχουν συμβεί.

Έξαλλο το Twitter

Οι Twitterάδες δεν μπορούν να καταλάβουν για ποιον λόγο θα έπρεπε η Μαρίνα να περάσει και αυτό και τα βάζουν με το κανάλι και τους σεναριογράφους που επιμένουν να την πληγώνουν.


Διαβάστε ακόμα

Σασμός spoiler: Η Μαρίνα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας!