Σέρρες: Η επιτυχημένη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη έκανε «ποδαρικό» στο Netflix
Σειρές

Σέρρες: Η επιτυχημένη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη έκανε «ποδαρικό» στο Netflix

Σέρρες: Η επιτυχημένη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη έκανε «ποδαρικό» στο Netflix

Η σειρά κατάφερε να μπει στη διεθνή πλατφόρμα

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μας έχει συνηθίσει στις μεγάλες επιτυχίες αλλά και σειρές που όσα χρόνια και αν περάσουν θα μείνουν για πάντα αναλλοίωτα.

Ένα από αυτά είναι και οι Σέρρες που προβλήθηκαν για πρώτη φορά το 2022, με τον Πάνο Νάτση να έχει φύγει από τη ζωή.

Η απώλεια αυτή σόκαρε τόσο τους πρωταγωνιστές αλλά και το ευρύ κοινό που είχαν λατρέψει και συνεχίζουν να λατρεύουν το ταλέντο τους.

Οι Σέρρες θίγει με πολύ άψογο τρόπο να προβλήματα της κοινωνίας ιδίως την αντιμετώπιση που έχουν οι άνθρωποι στην LGTBQ+ κοινότητα.

Ο βασικός ήρωας της σειράς που υποδύεται ο Πάνος Νάτσης έχει φύγει στην πρωτεύουσα, ζει τη ζωή του μιας και η συνεννόηση με τον πατέρα του δεν υπάρχει.

Ο πατέρας του με το σκεπτικό της κλειστής κοινωνίας αποφεύγει να μιλήσει για την ομοφυλοφιλία αλλά μέσα από σωρεία γεγονότων όχι απλά μιλά αλλά αγκαλιάζει το παιδί του με αγάπη.

Χωρίς καμία διαφορετική αντιμετώπιση αλλά με ειλικρινή αγάπη κατανοώντας ότι η κοινωνία προχωράει και όλα μα όλα είναι φυσιολογικά!

Η σειρά κατάφερε να μπει και στο Netflix με τους τηλεθεατές να αδημονούν να απολαύσουν παγκοσμίως τα ελληνικά ταλέντα.

«Δεν ακούσαμε τον γιο να λέει σ’ αγαπώ και είναι τραγικό αυτό που συνέβη γιατί κανονικά θα έπρεπε να μπει. Να τα λέμε αυτό που αισθανόμαστε γιατί ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας…

Δεν έβαλα τον Οδυσσέα να λέει “σ’ αγαπώ” γιατί σκεφτόμουν να τον βάλω στον δεύτερο κύκλο και θα ήθελα ο δεύτερος κύκλος να έχει ένα πολύ ωραίο και μεγάλο “σ’ αγαπώ” από τον Οδυσσέα προς τον μπαμπά.

Μπορεί αυτή η σκηνή όπως την έχω φανταστεί να είναι το μεγαλύτερο κίνητρο που έχω να γράψω τον δεύτερο κύκλο γιατί όταν συμβαίνει κάτι όπως αυτό που συνέβη με τον χαμό του Πάνου, χάνεις και τη χαρά σου και το κίνητρό σου, και τη φιλοδοξία σου, τα χάνεις όλα και πρέπει να ξανά ξεκινήσεις από το μηδέν.

Αυτό που πρέπει να γράψω τον δεύτερο κύκλο χωρίς να έχω τον Πάνο στο μυαλό μου είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κληθεί να κάνω στα 20 χρόνια που γράφω και θα κάνω ό,τι καλύτερο. Θα το κάνω για τους ανθρώπους που αγάπησαν τόσο πολύ αυτή τη σειρά», είχε πει ο Γιώργος Καπουτζίδης σε συνέντευξή του.

Διαβάστε επίσης

MasterChef 8 – Twitter: «Με την καμένη λαδόκολλα πάμε κατευθείαν για Luben»