Στο παρά πέντε: Πώς είναι η Ρίτσα σήμερα; «Η πιο έντονη σκηνή ήταν όταν…»
Σειρές

Στο παρά πέντε: Πώς είναι η Ρίτσα σήμερα; «Η πιο έντονη σκηνή ήταν όταν…»

Στο παρά πέντε: Πώς είναι η Ρίτσα σήμερα; «Η πιο έντονη σκηνή ήταν όταν…»

Η Πόπη Χριστοδούλου που έκανε τη Ρίτσα και τη Μάρθα στη δημοφιλή σειρά μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για το Παρά πέντε

Η Πόπη Χριστοδούλου, η Ρίτσα και η Μάρθα της δημοφιλούς σειράς Στο παρά πέντε, μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και περιέγραψε λεπτομέρειες του διπλού ρόλου που είχε στην σειρά.

«Η πρόταση ήταν ξαφνική, θέλανε να δείξουνε πόσο πλούσια είναι η Ντάλια. Στην αρχή είχαν σκεφτεί να βάλουν έναν κομπάρσο. Μετά έγινε η πρόταση από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μήπως είναι καλύτερα να γίνει από κάποιον ηθοποιό. Έγινε η πρόταση, είπα το ναι.

Νομίζω ότι ο ρόλος δεν ήταν από την αρχή να είναι διπλός. Ήξερα ότι έχω τον ρόλο της Ρίτσας. Ξαφνικά πάμε στο γύρισμα με τη Σμαράγδα και  ανακαλύπτουμε γύρω στο 3ο επεισόδιο ότι με λέει Μάρθα. Και νομίζαμε ότι είναι τυπογραφικό λάθος. Ο σκηνοθέτης μας είπε ότι υπάρχει η δίδυμη αδερφή. Δεν το ξέραμε ούτε εγώ ούτε η Σμαράγδα. Προσπάθησα να κάνω λίγο πιο γλυκιά τη Μάρθα και λίγο πιο αυστηρή τη Ρίτσα.

«Η πιο έντονη σκηνή ήταν όταν έπρεπε να γίνω Ντάλια. Είχα πάρα πολύ μεγάλο κείμενο και είχα κάποιο πρόβλημα υγείας και δυσκολεύτηκα πάρα πολύ.

Θυμάμαι τη σκηνή στην πισίνα με φράουλες. Έτρωγε ο Αργύρης, έτρωγε η Σμαράγδα. Ξαναγυριζόταν η σκηνή και έπρεπε να ξαναμπαίνουν. Φώναξαν από μέσα ότι κάποιος τρώει τις φράουλες και είπα δεν είμαι εγώ.

Μια σκηνή που με έχουν βάψει μαύρη και το φόρεμα ήταν μικρό, ήταν όλο ανοιχτό πίσω. Έπρεπε να μπω στο φόρεμα που φορούσε η κυρία Σμαράγδα, εγώ που να μπω εκεί μέσα;».

Καταλήγοντας δήλωσε: «Ένα reunion του Πάρα πέντε θα ήταν πάρα πολύ καλή ιδέα μόνο και μόνο για να δούμε στα μάτια ο ένας τον άλλον και να θυμηθούμε καταστάσεις και πράγματα. Μόνο αυτό θα γεμίσει συναισθήματα».