Το ναυάγιο – Κακούρης: «Γύρισα πολλές σκηνές εξαιρετικά δύσκολες για τον ψυχισμό μου»
Σειρές

Το ναυάγιο – Κακούρης: «Γύρισα πολλές σκηνές εξαιρετικά δύσκολες για τον ψυχισμό μου»

Το ναυάγιο – Κακούρης: «Γύρισα πολλές σκηνές εξαιρετικά δύσκολες για τον ψυχισμό μου»

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του καπετάν Στελλή, το οποίο υποδύεται στη νέα σειρά του Mega

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της νέας σειράς του MEGA «Το Ναυάγιο», ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

«Το Ναυάγιο», ξεκινά σήμερα, 1 Οκτωβρίου στις 21:00 και είναι βασισμένο στην πολύνεκρη τραγωδία της Φαλκονέρας.

«Τα μεγάλα λάθη γίνονται από πολλά μικρά σφάλματα. Κάτι τέτοιο έγινε και στον “Φοίνικα”», είπε ο ηθοποιός.

Ο Λεωνίδας Κακούρης ερμηνεύει το καπετάν Στελλή στη σειρά. Όπως είπε ο ίδιος για εκείνη τη νύχτα που το «Φοίνιξ» βυθίστηκε: «Είναι μία νύχτα που λυσσομανάει ο αέρας, έχει πολλά μποφόρ. Ο καπετάν Στελλής ξέρει ότι το κουμαντάρει ένας καπετάνιος που πάει για πρώτη φορά με αυτό».

«Γύρισα πολλές σκηνές εξαιρετικά δύσκολες για τον ψυχισμό μου. Βίωνα έντονο πένθος και έπιανα αγκαλιά το κορίτσι μου για να αποφορτίσω όλο αυτό που κουβαλούσα», τόνισε.

Ο ηθοποιός κατεβαίνει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές στο Αγρίνιο, τονίζοντας πως η πρόταση του έγινε ξαφνικά.

«Τα πρώτα χρόνια ζούσα με τους θείους μου στο Αγρίνιο μέχρι να έρθουν οι γονείς μου από τη Γερμανία. Αν και το γονίδιό μου είναι αγρινιώτικο, έμαθα από την αρχή να μιλάω καθαρά», είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον χαμό του πατέρα του, υπογραμμίζοντας πως πλέον δεν έχουν μείνει μέσα του τα απόνερα αυτής της ιστορίας.

«Ο πατέρας μου θα είχε σωθεί αν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Όταν έγινα πατέρας απέκτησα άλλη ευθύνη, γιατί τώρα έχω δύο καρδιές που χτυπάνε έξω από το σώμα μου», είπε.

«Μέχρι να παρκάρω και να ανέβω στο μαιευτήριο είχε γεννηθεί η κόρη μου», είπε, ενώ αποκάλυψε ότι ο γιος του το έπαιζε… δύσκολος στην αρχή και δεν ήθελε να παίξει μαζί του στο θέατρο.

Σε μικρότερη ηλικία σνόμπαρε τις διαφημίσεις, ενώ είπε πως «αν δεν υπήρχαν οι διαφημίσεις δεν θα μπορούσε να κάνει οικογένεια».

Ανάμεσα στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια είναι η παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» τον Δεεκέμβριο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά.

Διαβάστε ακόμα

Το Ναυάγιο: Τι κοινό έχει με τις σειρές του Netflix, One Piece και The Crown;