«Το ναυάγιο»: Μιχαήλ Ταμπακάκης, Νίκος Γκέλια και Δημήτρης Καπουράνης στο «βυθισμένο» πλοίο
Σειρές

«Το ναυάγιο»: Μιχαήλ Ταμπακάκης, Νίκος Γκέλια και Δημήτρης Καπουράνης στο «βυθισμένο» πλοίο

«Το ναυάγιο»: Μιχαήλ Ταμπακάκης, Νίκος Γκέλια και Δημήτρης Καπουράνης στο «βυθισμένο» πλοίο

Δείτε τις φωτογραφίες των πρωταγωνιστών

«Το ναυάγιο» έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο MEGA βασισμένο στην τραγωδία της Φαλκονέρας που σημάδεψε την ιστορία της Ελλάδας.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, με τους πρωταγωνιστές να μοιράζονται στιγμιότυπα δίνοντας μια μικρή γεύση στους τηλεθεατές.

Το τρέιλερ που έχει ήδη βγει στον αέρα παρουσιάζει τη ζωή των επιβατών που αποφασίζουν να ταξιδέψουν με το «Φοίνιξ» και η ζωή τους αλλάζει ριζικά.

Η fan page της σειράς φροντίζει να ικανοποιεί τους τηλεθεατές με στιγμιότυπα και φωτογραφίες των πρωταγωνιστών.

Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Καπουράνης και Νίκος Γκέλια βρίσκονται μέσα στο πλοίο τη στιγμή που βουλιάζει.

Η υπόθεση της σειράς

Στα παγωμένα νερά του Αιγαίου, η μοίρα συνδέει τους επιζώντες του πλοίου «Φοίνιξ» με μια αόρατη κλωστή που θα ορίσει μια για πάντα το υπόλοιπο της ζωής τους.

Με φόντο την Ελλάδα μιας άλλης εποχής, γεμάτης αντιθέσεις, γεμάτης εικόνες από τη χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά, την πολιτική αναταραχή της δικτατορίας που πλησιάζει, με την ποδοσφαιρική τρέλα, τα λαϊκά τραγούδια και τις φτωχικές αυλές, οι «Ναυαγοί» καλούνται να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και να ορίσουν τη δική τους μοίρα.

Έρωτες που γεννιούνται μέσα από τις στάχτες του Φοίνικα, ελπίδα μέσα από το πένθος, νέα ξεκινήματα που οδηγούν σε αναπάντεχες περιπέτειες, δικαστικές ίντριγκες και δημοσιογραφικές ανατροπές, δημιουργούν ένα μωσαϊκό ιστοριών και ανθρώπων, που τους ενώνει το αγιάτρευτο τραύμα του ναυαγίου από τη μία, αλλά και η απίστευτη θέληση για ζωή, έρωτα και δικαίωση από την άλλη.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς

Γιάννης Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Έκτορας Λιάτσος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Καπουράνης, Αθηνά Ροδίτου, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Χριστοδούλου, Θάνος Λέκκας, Νίκος Γκέλια, Κώστας Ξυκομηνός, Γιώργος Σουξές, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρία Ζορμπά, Γιολάντα Μπαλαούρα, Αντιγόνη Φρυδά, Γιώργος Μακρής, Στέλλα Ψαρουδάκη, Ελεάννα Στραβοδήμου, Πέρης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Νάνσυ Μπούκλη, Χρύσα Βακάλη, Εύη Δόβελου, Ελίζα Σκολίδη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Χαλβατζάρας, Πολύδωρος Βογιατζής, Φώτης Πετρίδης, Φοίβος Παπακώστας, Χρύσα Ρώμα, Θεανώ Κλάδη, Ζαχαρένια Πίνη, Στέλιος Δημόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας, Ιώβη Φραγκάτου, Θοδωρής Προκοπίου, Αθανάσιος
Μυλωνόπουλος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Εύη Παπαδάκη, Ανδρέας Βατζώλης, Στέλιος Βάσιλας κ.α.

Οι συντελεστές

Το σενάριο έχει αναλάβει ο Γιώργος Κόκουβας, ενώ τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Χαριτίδης.

Διαβάστε επίσης

«Το ναυάγιο»: Ποια μεγάλα ονόματα από «Μαύρο Ρόδο», «Σασμό» και «Άγριες Μέλισσες» συναντιούνται ξανά;