Το προξενιό της Ιουλίας (11/4): Η Ιουλία πιάνει στα πράσα τον Γιωργίκη με τη Δέσπω και…
Σειρές

Το προξενιό της Ιουλίας (11/4): Η Ιουλία πιάνει στα πράσα τον Γιωργίκη με τη Δέσπω και…

Το προξενιό της Ιουλίας (11/4): Η Ιουλία πιάνει στα πράσα τον Γιωργίκη με τη Δέσπω και…

Όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό (11/4) επεισόδιο στις 22:40

Όλο και περισσότερο έδαφος κερδίζει η Δέσπω στο αρχοντικό του Προβιού στη σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας, και τα προβλήματα έρχονται με ταχύτητα φωτός.

Φροντίζει να κάνει ό,τι της ζητάει ο αφέντης της κι αυτό φυσικά περιλαμβάνει το να του δοθεί κρυφά από όλους και όποτε της το ζητήσει.

Ωστόσο, το πάθος που έχουν Γιωργίκης και Δέσπω θα τους οδηγήσουν σε ένα μοιραίο λάθος.

Τι θα δούμε απόψε;

Η επίσκεψη της Φιλιώς και του Γρηγόρη στο αρχοντικό για να δουν το μωρό της Ιουλίας, ανοίγει καινούργιες πληγές. Η απουσία του Χρήστου, θα γίνει άθελά του, ο «Δούρειος Ίππος» για την εισβολή του Γρηγόρη εκ νέου στη ζωή της Ιουλίας αλλά και της οικογένειας Προβιού. Την ίδια στιγμή, στην Αθήνα, ο Επιφάνειος, αντιμετωπίζει την πρόκληση να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα στον Χρήστο. Θα ενδώσει στον πειρασμό να πει την αλήθεια ή δεν θα διακινδυνεύσει την έτσι κι αλλιώς εύθραυστη υγεία του νεαρού νοσηλευόμενου; Ο ψυχίατρος Νικολαϊδης, που δείχνει να καταλαβαίνει πολύ περισσότερα από όσα λέει, θα δώσει στον Χρήστο το «κλειδί» για να ξεκλειδώσει το παρελθόν του και να καταλάβει μέσα απ’τις μνήμες του, τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Την ίδια ώρα, στη Λάρισα, ο ερχομός του μωρού της Ιουλίας, αποδεικνύεται πως δεν είναι τελικά αρκετός για να καταλαγιάσουν τα παλιά πάθη, ούτε να σβήσουν οι παλιοί πόθοι. Θα είναι αυτή η αρχή της καταστροφής και το προμήνυμα του επερχόμενου θανάτου του Γιωργίκη Προβιού;

Διαβάστε επίσης

Το προξενιό της Ιουλίας – Ευτυχία Μελή: «Η Κατερίνη υπάρχει περίπτωση να πεθάνει…»