Το προξενιό της Ιουλίας (13/2): Η λιποθυμία της Ιουλίας που βάζει υποψίες στη Χάδω και…
Σειρές

Το προξενιό της Ιουλίας (13/2): Η λιποθυμία της Ιουλίας που βάζει υποψίες στη Χάδω και…

Το προξενιό της Ιουλίας (13/2): Η λιποθυμία της Ιουλίας που βάζει υποψίες στη Χάδω και…

Η Στάσα προσπαθεί να καλύψει το μυστικό τους

Το σπιτικό του θέλει να ανοίξει ο Γιωργίκης στη σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας, αφού μετά τον γάμο του προσπαθεί να βλέπει τη φωτεινή πλευρά της ζωής.

Η Ιουλία του έδωσε ξανά μια ανάσα ζωής αφού μετά την Ευγενία είχε απομονωθεί στο σπίτι του μαζί με την αδελφή του, τον γιο του και την ψυχοκόρη τους.

Αποφασίζει, λοιπόν, να καλέσει στο αρχοντικό τους κουμπάρους του με το σχόλιο της Αικατερίνης περί εγκυμοσύνης να παγώνει τους πάντες.

Μέχρι που η Ιουλία λιποθυμά και η Χάδω που την παραμονεύει σε κάθε της βήμα αρχίζει να επιβεβαιώνει τις υποψίες που είχε από το γλέντι του γάμου.

Τι θα δούμε απόψε (13/2);

Στο αρχοντικό Προβιού όλοι ετοιμάζονται για το δείπνο προς τιμήν των κουμπάρων και ο Χρήστος, ακόμα σοκαρισμένος από την πρώτη του αποτυχημένη σεξουαλική εμπειρία, βλέπει άθελά του στο σπίτι, μια εικόνα που τον αναστατώνει. Οι καλεσμένοι φτάνουν και όλοι προσέχουν πόσο έχει ομορφύνει η Ιουλία, ούτε έγκυος να ήταν, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, κάνοντας όλη την οικογένεια Σκούταρη να παγώσει. Την ίδια ώρα, στο περιθώριο του δείπνου, ο Στασινόπουλος κάνει μια συζήτηση καρδιάς με τον βαφτιστήρα του κι ο Ρήγας προσπαθεί να αποφύγει την Βαγγελίτσα, που τον πολιορκεί με όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα! Και ενώ ο Ατζαλίνας αμφιταλαντεύεται για το αν θα τηλεφωνήσει στην εφημερίδα της Αλεξάνδρας για να της μιλήσει, εκείνη δέχεται απ’τον Απόστολο μια ανέλπιστη πρόταση. Στο αρχοντικό, η βραδιά κυλά όμορφα, ώσπου η Ιουλία, νιώθει μια ξαφνική αδιαθεσία, προκαλώντας σε όλους ανησυχία.

Διαβάστε επίσης

Το προξενιό της Ιουλίας: Η αποκάλυψη του Μελέτη Ηλία για την αιματηρή σκηνή που σόκαρε