Το προξενιό της Ιουλίας (15/2): Η μεγάλη στιγμή για τον Στασινόπουλο και τη Στάσα έφτασε αλλά…
Σειρές

Το προξενιό της Ιουλίας (15/2): Η μεγάλη στιγμή για τον Στασινόπουλο και τη Στάσα έφτασε αλλά…

Το προξενιό της Ιουλίας (15/2): Η μεγάλη στιγμή για τον Στασινόπουλο και τη Στάσα έφτασε αλλά…

Όσα θα δούμε στο αποψινό (15/2) επεισόδιο στις 22:40

Άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Πέμπτης (15/2) στις 22:40 στη σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας.

Ο Χρήστος με την Ιουλία έρχονται αρκετά κοντά κάτι που προκαλεί ποικίλα σχόλια στο αρχοντικό με τη Δέσπω να ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Η Χάδω για άλλη μια φορά θα φροντίσει να προλάβει ενδεχομένως κάτι που θα βλάψει για άλλη μια φορά την οικογένειά της.

Ταυτόχρονα, βλέποντας πλάνα από το μέλλον, η Στάσα με τον Κωστή έρχονται κοντά όταν εμφανίζεται μπροστά τους ο μοναχός Επιφάνειος και θέλει να παραδοθεί.

Τι θα δούμε απόψε (15/2);

Η επίσκεψη της Κυριακούλας στο νοσοκομείο, ταράζει την Στάσα, που νιώθει τις υποψίες να κυκλώνουν την κόρη της και αγωνιά μην τυχόν και ανακαλυφθεί η εγκυμοσύνη της από τον Προβιό. Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος, που ανησυχεί έντονα για την ζωή της Ιουλίας, καταφεύγει για άλλη μια φορά στο μοναστήρι, μεταδίδοντας άθελά του τους φόβους του και στον Επιφάνειο, που σκέφτεται αν πρέπει ν’αναλάβει δράση. Μετά και τα τελευταία ευτράπελα στον λόφο του φρουρίου, την περίπτωση του Χρήστου, μετά από παρέμβαση του Γιωργίκη, αναλαμβάνει να χειριστεί ο Στασινόπουλος, ως νονός του, την ίδια ώρα που αδυνατεί να ελέγξει τις καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί στο δικό του σπίτι. Στο μεταξύ, στο αρχοντικό Προβιού, η παρέα που κάνουν Ιουλία και Χρήστος, δίνει λαβές για σχόλια, ενώ η συμπεριφορά της Δέσπως, ανιψιάς του Λεοντίου, εξωθεί τα πράγματα στα άκρα. Τις δραστικές λύσεις που αποφασίζονται θα υλοποιήσει, ως συνήθως, η Χάδω.

Διαβάστε επίσης

Το προξενιό της Ιουλίας: Οι πρωταγωνιστές της σειράς αποκαλύπτουν – «Θα γίνει ένας μικρός χαμός με…»