«Το προξενιό της Ιουλίας»: Μια «κλεφτή» ματιά στη φωτογράφιση των πρωταγωνιστών
Σειρές

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Μια «κλεφτή» ματιά στη φωτογράφιση των πρωταγωνιστών

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Μια «κλεφτή» ματιά στη φωτογράφιση των πρωταγωνιστών

Οι αναρτήσεις της Ελισάβετ Μουτάφη

Μεγάλη αγωνία έχει δημιουργήσει στους τηλεθεατές η νέα σειρά του Alpha, «Το προξενιό της Ιουλίας», με τους πρωταγωνιστές να μοιράζουν στιγμιότυπα από τα γυρίσματα.

Η Ελισάβετ Μουτάφη που υποδύεται τη Στάσα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε βίντεο από τη φωτογράφιση των πρωταγωνιστών.

Μεταξύ άλλων, δημοσίευσε και φωτογραφία ως Στάσα με το μακιγιάζ και τα ρούχα να αποδεικνύουν ακράδαντα το μοτίβο της εποχής.

«Η Στάσα αγαπά πολύ τα παιδιά της και κάνει ό,τι μπορεί για να τα προστατεύσει. Έχει παράλληλη πορεία ζωής με την κόρη της Ιουλία, καθώς κι εκείνη παντρεύτηκε τον άνδρα της με προξενιό», είχε δηλώσει η ηθοποιός για τον ρόλο της.

Σιγά σιγά το κανάλι του Alpha δίνει πληροφορίες για τους ρόλους των πρωταγωνιστών, οι οποίοι αν μη τι άλλο εξάπτουν τη φαντασία του τηλεθεατή.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Η υπόθεση όπως όλα δείχνουν θα είναι σκοτεινή και περίπλοκη, θα έχει δηλαδή όλα τα συστατικά για να γίνει μεγάλη επιτυχία!

Το προξενιό της Ιουλίας Βένιου με τον μεγαλοκτηματία Γιωργίκη Προβιό έμελλε να γίνει το σπουδαίο νέο του κάμπου της Λάρισας.

Έπειτα από μερικά χρόνια, ο επίλογος του γάμου της σφραγίζεται με τη δολοφονία του συζύγου και της τρίχρονης κόρης της. Η ίδια, έχοντας καταδικαστεί σε θάνατο, παραμένει αμίλητη, αποδεχόμενη τη μοίρα και την ενοχή της.

Έξι ημέρες πριν από την εκτέλεσή της, η νεαρή δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Γκίκα προσπαθεί να της πάρει μια συνέντευξη μέσα στις φυλακές Αβέρωφ, όπου και κρατείται.

Στο πλευρό της ο δικηγόρος Δημητρός Ατζαλίνας.

Οι αχνές μνήμες της καταδικασμένης, που δείχνει να ξυπνάει από τον λήθαργο, θα τους γυρίσουν πέντε χρόνια πίσω, στη μετεμφυλιακή εποχή.

Η αφήγησή της γεννά και στους δύο ζωηρές υποψίες πως υπάρχει μια «πλάγια ιστορία», μια δεύτερη εξήγηση των γεγονότων που η αποδοχή και απόδειξή της μπορεί να την αθωώσει. Αλλά ο χρόνος που τους απομένει είναι λιγοστός.

Υποθέσεις, συνδέσεις γεγονότων, συνειρμοί, αποφάσεις κι ένας αγώνας δρόμου για να αποδείξουν την αθωότητά της, ενώ οι δείκτες του ρολογιού έχουν ξεκινήσει ήδη να μετρούν αντίστροφα.

Διαβάστε επίσης

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Ο Γιωργίκης, η «πέτρα του σκανδάλου» και ένας αναγκαστικός γάμος