Το προξενιό της Ιουλίας spoiler: Ανατροπή! Η Φιλιώ παντρεύει την Ιουλία
Σειρές

Το προξενιό της Ιουλίας spoiler: Ανατροπή! Η Φιλιώ παντρεύει την Ιουλία

Το προξενιό της Ιουλίας spoiler: Ανατροπή! Η Φιλιώ παντρεύει την Ιουλία

Η επιθυμία του Γιωργίκη και η απόφαση του Στασινόπουλου

Μία συγκλονιστική ανατροπή αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια στο Προξενιό της Ιουλίας.

Η Ιουλία εμφανίζεται μπροστά στον υποψήφιο γαμπρό, κόβοντας την ανάσα με την ομορφιά της. Τη χαρμόσυνη ατμόσφαιρα του προξενιού, μοιάζει να μη συμμερίζεται η Χάδω, που όλο ανάβει φωτιές στον Γιωργίκη.

«Τελικά έχεις αποφασίσει να τινάξεις το σπιτικό μας στον αέρα! Δεν κρατιέσαι. Τίποτα δεν σκέφτεσαι. Σου έχει πάρει το μυαλό ο γάμος», του φωνάζει, αλλά εκείνος ούτε που την ακούει.

Την ίδια ώρα, η Κατερίνη νουθετεί τη Φιλιώ πώς να διεκδικήσει και α κατακτήσει τη ραγισμένη καρδιά του Γρηγόρη, ενώ η Κυριακούλα, βλέποντας τον γιο της σε κακή κατάσταση, αποφασίζει να τον φέρει αντιμέτωπο με την αλήθεια.

«Η αγαπημένη σου ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Προβιό. Δέχτηκε το προξενιό, είναι τελειωμένο», του λέει. Όμως εκείνος δεν είναι πρόθυμος να εγκαταλείψει την Ιουλία.

Η πρόταση

Ο Γιωργίκης επισημοποιεί τους αρραβώνες του με την Ιουλία και ανακοινώνει τους γάμους του μέσα στην εβδομάδα, γεγονός που γεμίζει υποψίες τη Χάδω.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη TV24, ο Στασινόπουλος δέχεται πιέσεις, τόσο από τον Γιωργίκη, όσο και τη Στάσα, να είναι ο κουμπάρος στον επικείμενο γάμο. «Δεν υπάρχει πιο κατάλληλος για να με παντρέψει. Εσύ είσαι σαν αδελφός μου», του λέει ο Προβιός, ενώ η Στάσα από την πλευρά της, του εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για ό,τι έχει κάνει για εκείνη και την οικογένειά της.

«Έχεις κάνει τόσα πολλά για μας κι εγώ δεν ξεχνάω πόσα σου οφείλω. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να τους παντρέψεις εσύ», του αναφέρει. Στην προσπάθειά του να το αποφύγει ο ίδιος, ο κλήρος θα πέσει στη Φιλιώ.

«Ας είναι. Αλλα εμείς, Γιωργίκη, έχουμε κουμπαριάσει.Έχω βαφτίσει τον Χρήστο. Καλύτερα να σας παντρέψει η κόρη μου, η Φιλιώ που είναι και φίλη με τη νύφη», τους προτείνει.

Αργότερα, το ανακοινώνει στην κόρη του, που θέλοντας και μη, δέχεται, κάνοντας έναν εφιάλτη της Ιουλίας να γίνει πραγματικότητα.

Γιατί οι δύο κοπέλες έχουν πάψει εδώ και καιρό να είναι φίλες, αφού και οι δύο αγαπούν τον ίδιο άντρα. Το ενδεχόμενο η Φιλιώ να παντρευτεί τον Γρηγόρη και να γίνει κουμπάρος της Ιουλίας μόνο ως τρέλα φαντάζει.

Διαβάστε ακόμα

Το Ναυάγιο spoiler: Η Ειρήνη κινδυνεύει από τον Ιπποκράτη – Η πρόταση γάμου στην προσπάθειά του να τη «φιμώσει»