«Το προξενιό της Ιουλίας» spoiler: Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Γιωρίκη
Σειρές

«Το προξενιό της Ιουλίας» spoiler: Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Γιωρίκη

«Το προξενιό της Ιουλίας» spoiler: Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Γιωρίκη

Η οικογενειακή φωτογραφία του γάμου

«Το προξενιό της Ιουλίας» έχει εξάψει την περιέργεια και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αφού αδημονούν να δουν τι θα συμβεί με αυτόν τον καταναγκαστικό γάμο.

Ήδη οι πρώτες πληροφορίες για κάποιους από τους πρωταγωνιστές έχουν δοθεί, με τον ρόλο τους να είναι κομβικός για την υπόθεση.

Η Ελισάβετ Μουτάφη που θα υποδυθεί την Στάσα, τη μητέρα της Ιουλίας, δημοσίευσε για πρώτη φορά τη φωτογραφία από τον περιβόητο γάμο.

Ο γάμος της Ιουλίας γίνεται με προξενιό, όπως συνηθιζόταν τη δεκαετία του ’50, με το αίσθημα της αγάπης να έρχεται εν καιρώ.

O ρόλος της Ιουλίας

Κόρη της Στάσας και του Νικόλα, η Ιουλία είναι μια νέα κοπέλα ερωτευμένη με τον Γρηγόρη που δεν της επιτρέπεται να ακολουθήσει την καρδιά της.

Αναγκάζεται να παντρευτεί τον γαιοκτήμονα Γιωργίκη Προβιό που μαγεύεται από την ομορφιά της όταν τη βλέπει και θέλει να την κάνει γυναίκα του.

Ο έρωτας αντιμέτωπος με τα “πρέπει” της κοινωνίας. Το προξενιό ως κεντρικό στοιχείο της ιστορίας, αναδεικνύει τις συνθήκες που επικρατούσαν στην κοινωνία της ελληνικής επαρχίας στα τέλη του ’50, όταν τα ένοχα μυστικά κρύβονταν στη σιωπή. Τότε που οι γυναίκες δεν όριζαν τις ζωές τους, καταδικασμένες στη μοίρα τους.

Ο ρόλος της Στάσας

«Η Στάσα αγαπά πολύ τα παιδιά της και κάνει ό,τι μπορεί για να τα προστατεύσει.

Έχει παράλληλη πορεία ζωής με την κόρη της Ιουλία καθώς και εκείνη παντρεύτηκε τον άνδρα της με προξενιό.

Έχει πολύ δυνατό χαρακτήρα, εκείνη είναι η αρχηγός της οικογένειας. Ο ρόλος έχει δυσκολίες αλλά μου αρέσει και τις αντιμετωπίζω ως προκλήσεις», είχε δηλώσει η Ελισάβετ Μουτάφη για τον ρόλο της.

Η υπόθεση της σειράς

Η υπόθεση όπως όλα δείχνουν θα είναι σκοτεινή και περίπλοκη, θα έχει δηλαδή όλα τα συστατικά για να γίνει μεγάλη επιτυχία!

Το προξενιό της Ιουλίας Βένιου με τον μεγαλοκτηματία Γιωργίκη Προβιό έμελλε να γίνει το σπουδαίο νέο του κάμπου της Λάρισας.

Έπειτα από μερικά χρόνια, ο επίλογος του γάμου της σφραγίζεται με τη δολοφονία του συζύγου και της τρίχρονης κόρης της. Η ίδια, έχοντας καταδικαστεί σε θάνατο, παραμένει αμίλητη, αποδεχόμενη τη μοίρα και την ενοχή της.

Έξι ημέρες πριν από την εκτέλεσή της, η νεαρή δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Γκίκα προσπαθεί να της πάρει μια συνέντευξη μέσα στις φυλακές Αβέρωφ, όπου και κρατείται.

Στο πλευρό της ο δικηγόρος Δημητρός Ατζαλίνας.

Οι αχνές μνήμες της καταδικασμένης, που δείχνει να ξυπνάει από τον λήθαργο, θα τους γυρίσουν πέντε χρόνια πίσω, στη μετεμφυλιακή εποχή.

Η αφήγησή της γεννά και στους δύο ζωηρές υποψίες πως υπάρχει μια «πλάγια ιστορία», μια δεύτερη εξήγηση των γεγονότων που η αποδοχή και απόδειξή της μπορεί να την αθωώσει. Αλλά ο χρόνος που τους απομένει είναι λιγοστός.

Υποθέσεις, συνδέσεις γεγονότων, συνειρμοί, αποφάσεις κι ένας αγώνας δρόμου για να αποδείξουν την αθωότητά της, ενώ οι δείκτες του ρολογιού έχουν ξεκινήσει ήδη να μετρούν αντίστροφα.

Διαβάστε επίσης

«Το προξενιό της Ιουλίας» spoiler: Αυτός είναι ο ρόλος του «δίκαιου και νομοταγή», Δημήτρη Αλεξανδρή

«Το προξενιό της Ιουλίας» spoiler: Αυτός είναι ο ρόλος του Μελέτη Ηλία στη σειρά