Υρώ Μανέ – Στα σύνορα: «Έφαγα ήττα που ο Κώστας Κόκλας παίζει το τζόβενο και εγώ τη γιαγιούλα»
Σειρές

Υρώ Μανέ – Στα σύνορα: «Έφαγα ήττα που ο Κώστας Κόκλας παίζει το τζόβενο και εγώ τη γιαγιούλα»

Υρώ Μανέ – Στα σύνορα: «Έφαγα ήττα που ο Κώστας Κόκλας παίζει το τζόβενο και εγώ τη γιαγιούλα»

Όσα είπε η ίδια και ο Κώστας Κόκλας για τη νέα σειρά του Star όπου συμπρωταγωνιστούν

Στο Breakfast @Star ήταν καλεσμένη η Υρώ Μανέ κι ο Κώστας Κόκλας που πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Star, Στα σύνορα.

Η Υρώ Μανέ υποδύεται τη μαφιόζα γιαγιά Γιαννούλα, ενώ ο Κώστας Κόκλας τον γαμπρό της, Στέλιο Καραβοκύρη.

Οι δυο τους μίλησαν για την εδώ και χρόνια φιλία τους, πολύ πριν από τους πρωταγωνιστικούς τους ρόλους στα Εγκλήματα, τις συνεργασίες και τη «χημεία» που έχουν μεταξύ τους.

«Η Υρώ είναι του Κουν εγώ του Εθνικού, είχαν ανταγωνισμό οι σχολές. Κάναμε 7 χρόνια Αποθήκη, άλλα δύο χρόνια Εγκλήματα, άλλα δύο χρόνια Τέμπο, ήταν μοιραία η συνάντησή μας,  γίναμε αδέρφια, συγγενείς, ξέρουμε τα πάντα ο ένας για την οικογένεια του άλλου και με την Υρώ και με την Καίτη Κωνσταντίνου» είπε ο Κώστας Κόκλας μιλώντας για τη φιλία τους από το 1995.

«Έφαγα ήττα όταν μου είπαν ότι ο Κόκλας θα κάνει τον γαμπρό μου», είπε με χιούμορ η ηθοποιός.

«Κι εμάς μας κάνει εντύπωση που δεν γίνονται κωμωδίες, γιατί λαμβάνουμε μηνύματα από τον κόσμο. Μας στέλνουν: “Θέλουμε επιτέλους μια κωμωδία να γελάσει λίγο το χειλάκι μας, έχουμε τρελαθεί με τα δράματα και τις αρρώστιες”. Η μυθοπλασία φέτος στην ελληνική τηλεόραση είναι αυτό: μαυρίλα και καταχνιά με την έννοια των σεναρίων. Πολύ ωραίες σειρές, οι παραγωγές είναι ωραίες αλλά είναι μονοδιάστατο. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία» είπε η Υρώ Μανέ.

«Εγώ νομίζω ότι έχει να κάνει με τη φύση της τηλεόρασης και το πώς δουλεύει με τα νούμερα. Η τηλεόραση αντιδράει λίγο αυτιστικά. Πετυχαίνει ένα σόου; Θα κάνουμε δέκα σόου την άλλη χρονιά. Το είδαμε και με τις Άγριες Μέλισσες. Πέτυχε ένα δράμα, θα κάνουμε όλοι καθημερινό δράμα. Θέλει τόλμη και να είσαι πάρα πολύ κατασταλαγμένος σαν κανάλι και διοίκηση να κρατάς τις αρχές σου», ανέφερε από την πλευρά του ο Κώστας Κόκλας.

«Έχει μια βάση αυτό που λέει ο Κώστας. Κι εμείς όταν κάναμε επιτυχία στην κωμωδία, μας έγιναν ένα σωρό προτάσεις μετά για κωμωδία από όλα τα κανάλια», σημείωσε η Υρώ Μανέ.

Μιλώντας για τον ρόλο της είπε: «Ο σκηνοθέτης μας ο Βασίλης Θωμόπουλος μου έκανε την πρόταση. Μου λέει κάποια στιγμή ότι έχει έναν ωραίο ρόλο που όμως είναι γιαγιά. Μου είπε “θα γουστάρεις που θα είναι καθημερινή η μεταμφίεση και ηλικία;”. Είπα το ναι αβλεπί γιατί το θεωρώ μεγάλη πρόκληση να κάνεις κάτι άλλο. Θέλει 1,5 ωρίτσα στη μεταμφίεση.

Έφαγα ήττα που ο Κώστας παίζει το τζόβενο και εγώ τη γιαγιούλα» είπε με χιούμορ με τον Κώστα Κόκλα να την παρηγορεί λέγοντας ότι είναι μόνο στη σειρά.

Μάλιστα είπε πως ούτε κοιτάει τα νούμερα, ούτε είναι η δουλειά του διότι δεν τον αφορούν. Μάλιστα θύμισαν ότι τα Εγκλήματα στα πρώτα επεισόδια ήταν «άπατα». «Η καλύτερη συνταγή είναι να κάνεις καλά τη δουλειά σου» πρόσθεσε.

Τι είπαν για τους συμπρωταγωνιστές τους; Τι γίνεται στα γυρίσματα της σειράς;

Δείτε το βίντεο της συνέντευξής τους: