Shopping Star: Όλη η αλήθεια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Τηλεόραση

Shopping Star: Όλη η αλήθεια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Shopping Star: Όλη η αλήθεια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το Znews ρώτησε κι έμαθε

Εξελίξεις και κινητικότητα φαίνεται ότι έχουμε στο Shopping Star περίπου μία εβδομάδα μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σεζόν με τη Βίκυ Καγιά στην παρουσίαση.

Η είδηση ότι η παρουσιάστρια αποχωρεί από το project και το κανάλι έπεσε σαν «βόμβα», το Star όμως έχει αποδείξει ότι δεν είναι από τα κανάλια που… μοιρολατρεί.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι μόδας του απέφερε όλη τη σεζόν υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης στην απογευματινή του ζώνη και έχει κάθε λόγο να θέλει να συνεχιστεί έστω και χωρίς τη Βίκυ Καγιά.

Η ονοματολογία που ακούστηκε το προηγούμενο διάστημα συνέθεσε μια τεράστια λίστα. Κάποια από τα ονόματα επιβεβαίωναν ότι έκαναν δοκιμαστικό (Γαβαλάς, Οικονομάκου, Συνατσάκη), κάποια δήλωναν ότι θα τους άρεσε να το παρουσιάσουν (Μαζαρί).

Φαίνεται όμως ότι όπως «βόμβα» ήταν η αποχώρηση Καγιά, έτσι «βόμβα» θα είναι και η επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο κανάλι που την ανέδειξε ως ένα εξαιρετικά αγαπητό τηλεοπτικό πρόσωπο.

Η αλήθεια για Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τα ρεπορτάζ των εκπομπών από το πρωί κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία και έναρξη των γυρισμάτων άμεσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας όμως, μπορεί οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία όμως οι τελικές υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα.

Σίγουρα το κανάλι θέλει να ξεκινήσει άμεσα γυρίσματα όπως γίνεται πάντα τέτοια εποχή για τις εκπομπές που θα παιχτούν το φθινόπωρο, όμως ακόμα δεν έχει τελεσιδικήσει τίποτα.

Λίγη υπομονή χρειάζεται και σύντομα το Star θα ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις!

Διαβάστε ακόμα:

Shopping Star: Το «όχι» της Βίκυς Καγιά και η επόμενη μέρα – Συνεχίζει το παιχνίδι; Θα είναι ο παρουσιαστής πρόσωπο εκτός μόδας;