Σία Κοσιώνη: «Προκειμένου να μην πει ο κόσμος, μάλλον αδικημένος είναι ο Κώστας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ»
Τηλεόραση

Σία Κοσιώνη: «Προκειμένου να μην πει ο κόσμος, μάλλον αδικημένος είναι ο Κώστας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ»

Σία Κοσιώνη: «Προκειμένου να μην πει ο κόσμος, μάλλον αδικημένος είναι ο Κώστας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ»

Όσα είπε η ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ στη Φαίη Σκορδά

Η Σία Κοσιώνη ήταν καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και μίλησε για τη δημοσιογραφική της καριέρα αλλά και τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη και τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

«Τρέμω τις αλλαγές, τις εκπλήξεις, θέλω να πατάω καλά, είμαι πολύ της σιγουριάς και της σταθερότητας.

Δεν ξέρω αν το δελτίο ήταν για μένα ή έχω κάποιο κρυφό ταλέντο, ξέρω ότι κάνω καλά τη δουλειά μου, ότι είμαι περήφανη για αυτή και την κάνω με αφοσίωση και επάρκεια. Δεν σημαίνει ότι δεν κάνω λάθη, μακριά από μένα η τελειότητα. Έχω διανύσει πολλά χιλιόμετρα, κάνω 18 χρόνια δελτίο, περισσότερα δημοσιογραφία.

Δεν απαντάω γιατί σπαταλάς ενέργεια από άλλα πράγματα πιο σημαντικά στη ζωή μου.

Ζω μέσα στα γεγονότα αλλά με έναν μαγικό τρόπο μπορώ να παίρνω και απόσταση, έχω γίνει χοντρόπετση γιατί πρέπει να κοιμάμαι το βράδυ και να χαμογελάω στο παιδί μου» εξήγησε.

Οι εκλογές και η αγωνία της για τον Κώστα Μπακογιάννη

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη βραδιά των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου που πλησιάζει με εκείνη να ηγείται της μετάδοσης των αποτελεσμάτων ενώ ο σύζυγός της θα τα αναμένει για τον Δήμο της Αθήνας όπου ξανακατεβαίνει υποψήφιος.

«Δεν σου κρύβω ότι θα έχω μια αγωνία για το αν θα τα πάει καλά ο άντρας μου όμως είναι πολύ υψηλό το επίπεδο του επαγγελματισμού μου για να με επηρεάσει, η αγωνία μου θα είναι δική μου δεν θα το καταλάβει κανείς. Ότι θα χω αγωνία, θα χω, δεν το κρύβω! Δεν είναι εύκολο. Αυτό που κυρίως είναι δύσκολο είναι ότι αυτή η αγκαλιά που πρέπει να γίνει θα αργήσει κάποιες ώρες να γίνει.

Δεν έκρυψα ποτέ ούτε στον αέρα ότι συγκινήθηκα όταν είδα τον Κώστα να κερδίζει όμως έχω μια δημοσιογραφική ιδιότητα που πρέπει να κρατήσω. Όλος ο κόσμος καταλαβαίνει τη συνθήκη.

Προκειμένου να μην πει ο κόσμος ότι ευνοώ μάλλον αδικημένος είναι ο Κώστας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, παίζει και λιγότερο. Καλύτερα έτσι.

Ο Κώστας έχει το δημοτικό συμβούλιο στο σπίτι του, είμαστε και πολλοί. Πηγαίνω για τρέξιμο, βγάζω φωτογραφίες και του στέλνω. Τις προάλλες του έστειλα κάτι λάμπες».

H οικογενειακή ζωή, τα κιλά και το κάπνισμα

«Δεν είναι η Αθήνα το μόνο που μας απασχολεί. Τα βράδια όταν συναντιόμαστε αυτό που μας απασχολεί είναι τα παιδιά μας, η σχέση μας γιατί πολλές φορές τα ζευγάρια χάνονται στο χάος της καθημερινότητας. Παίρνουμε τον χρόνο μας για να αφεθούμε. Το φαγάκι και το κρασάκι μας χαλαρώνει. Μαγειρεύω για το παιδί, μαμαδίστικο φαγητό.

Το παιδί είναι το προϊόν της αγάπης μας. Για μένα πάνω από όλα είναι η οικογένειά μου. Είμαστε μια μεγάλη και πολύπλοκη οικογένεια με μια σιδερένια αγκαλιά εγώ και ο Κώστας για τα παιδιά, δεν περνάει κουνούπι.

Στο σπίτι μας γίνεται του… σ’ αγαπώ. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες, δεν φεύγουμε χωρίς φιλί και αγκαλιά, ούτε το ζευγάρι, ούτε τα παιδιά. Έχουμε ιερά και όσια. Δεν θέλω να πουλήσω μια ροζ φούσκα, σε κάθε σπίτι υπάρχουν δυσκολίες. Κάθε μέρα θέλει προσπάθεια.

Έχουμε δύσκολες ζωές, εγώ με τη δουλειά που κάνω, ο Κώστας έχει πολλή πίεση» τόνισε.






«Έχω αποφασίσει να αξιοποιώ πολύ τα πρωινά μου, ξυπνάω πολύ πρωί, να ετοιμάσω το παιδί για το σχολείο, μετά θα κάνω βόλτα στον Εθνικό Κήπο βόλτα με τον σκύλο. Θα κάνω γυμναστική, θα μαγειρέψω. Μετά κουράζομαι αλλά να είναι καλά ο καφές. Γενικώς τα κόβω όλα. Προσπαθώ πάρα πολύ με τα κιλά, γιατί έκοψα το τσιγάρο, είμαι πάρα πολύ περήφανη για αυτό που κατάφερα, ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα, είχα πολύ ισχυρό εθισμό. Το έκοψε πρώτα ο Κώστας με το ιατρείο διακοπής καπνίσματος».