Σοφία Μπεκατώρου: «Ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται ότι έχει αυτό το “κάτι”»
Τηλεόραση

Σοφία Μπεκατώρου: «Ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται ότι έχει αυτό το “κάτι”»

Σοφία Μπεκατώρου: «Ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται ότι έχει αυτό το “κάτι”»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές

Καλεσμένη στην εκπομπή, Live News, βρέθηκε η Σοφία Μπεκατώρου και μίλησε μεταξύ άλλων για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές.

Η Ολυμπιονίκης που έκανε την αρχή στη χώρα μας για το κίνημα #metoo αναφέρθηκε και στη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους.

Πώς βλέπει τον Στέφανο Κασσελάκη ως πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ;

«Όσοι άνθρωποι είμαστε στο πεδίο είναι κάποιες καταστάσεις που έχουμε προβλέψει, έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την αξιολόγηση του κινδύνου που πρέπει να γίνεται.

Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο, το οποίο και στον νέο νόμο που έχει αλλάξει, δεν υπάρχει ως προϋπόθεση», ανέφερε σχετικά με τη γυναικοκτονία.

Για την υποψηφιότητα της στην Ευρωβουλή δήλωσε την πρόθεσή της ότι το πεδίο που θα ήθελε να προσφέρει είναι: «Με την παιδεία, με την σωστή διακυβέρνηση αλλά και με το περιβάλλον.

Παρακολουθώ την επικαιρότητα τα τελευταία τρία χρόνια πολύ. Συντάσσομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον απλούστατο λόγο ότι ενδιαφέρεται να ακούσει κάτι καινούργιο.

Ενδιαφέρεται να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα που να μας χωράει όλους. Ψήφισα τον ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές, αν και προέρχομαι από μια δεξιά οικογένεια.

Είμαι έτοιμη να πάρω θέση, ο ένας περιμένει τον άλλο και κανείς δεν κάνει τίποτα. Διαπίστωσα ότι αν τώρα δεν κάνουμε κάτι, θα δούμε και πολύ χειρότερα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται ότι έχει αυτό το “κάτι”».

Διαβάστε επίσης

Σοφία Μπεκατώρου: «Ζούμε ακόμη σε μία βαθιά πατριαρχική κοινωνία»