Σοφία Φαραζή: «Μου έστειλαν μήνυμα “θέλω να τη δω νεκρή”»
Τηλεόραση

Σοφία Φαραζή: «Μου έστειλαν μήνυμα “θέλω να τη δω νεκρή”»

Σοφία Φαραζή: «Μου έστειλαν μήνυμα “θέλω να τη δω νεκρή”»

Η ηθοποιός Σοφία Φαραζή μίλησε για την σειρά Οι Παγιδευμένοι αλλά και την επιτυχία που δεν απόλαυσε

Η ηθοποιός Σοφία Φαραζή μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για την πορεία της καριέρας της και την τηλεοπτική σειρά Οι Παγιδευμένοι που πρωταγωνιστεί.

«Έχουν περάσει περίπου 15 χρόνια από το Λίτσα.com. Ήταν καλύτερα τα χρόνια, ήταν μια πιο ανέμελη εποχή. Δεν υπήρχε το ίντερνετ, έκανες μια δουλειά έβγαινες έξω και σε σταματούσαν στον δρόμο και σου μιλούσαν. Τώρα μπορεί ο οποιοσδήποτε να σου στείλει ένα μήνυμα ή και να σε βρίσει με ένα μήνυμα. Στενοχωρήθηκα όταν μου έστειλαν ένα μήνυμα στο Instagram μια κοπέλα που ηχογραφούσε μία άλλη και έλεγε “η Φαραζή θέλω να πεθάνει, θέλω να τη δω νεκρή”», ανέφερε αρχικά.

«Δεν απόλαυσα την επιτυχία του Λίτσα.com. ούτε την εισέπραξα, κλείστηκα στο σπίτι και ήθελα να κάνω παιδί. Δεν με ενδιέφερε να κάνω τηλεόραση.

Έχω περάσει δύσκολα στο θέατρο, περίμενα να περάσουν οι μέρες σε παράσταση για να γυρίσω σπίτι μου. Δεν έχω φύγει από παράσταση γιατί ήμουν μικρή και φοβόμουν ότι θα μου κλείσουν όλες τις πόρτες», συμπλήρωσε.

«Στον δρόμο, μου ζητάνε spoiler. Ο σύντροφός μου θα με ξαναπλησιάσει στους Παγιδευμένους, θα δώσω αυτό το spoiler» είπε.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Ματσούκα: «Ο Πέτρος είναι αυστηρός κριτής»