Σοφία Βόσσου: «Η παρουσιάστρια δεν ήθελε να “πάει” η συνεργασία μας. Μου έχει αφήσει πικρία…»
Τηλεόραση

Σοφία Βόσσου: «Η παρουσιάστρια δεν ήθελε να “πάει” η συνεργασία μας. Μου έχει αφήσει πικρία…»

Σοφία Βόσσου: «Η παρουσιάστρια δεν ήθελε να “πάει” η συνεργασία μας. Μου έχει αφήσει πικρία…»

Η συνέντευξη που έδωσε στο Πάμε Δανάη - Τι είπε για την πρόταση γάμου του Μικρούτσικου και την εκπομπή που της άφησε πικρία;

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη έδωσε συνέντευξη η Σοφία Βόσσου. Μεταξύ άλλων μίλησε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, την εκπομπή που της άφησε πικρία και τη δική της περιπέτεια υγείας.

«Ο Αντρέας είναι σκυλί μαύρο»

«Όταν τον επισκέφθηκα στο νοσοκομείο φοβήθηκα πάρα πολύ, ήξερα όμως ότι θα τα καταφέρει. Ο Αντρέας είναι σκυλί μαύρο. Δεν μου μίλησε όταν πήγα, ήταν σε καταστολή. Μπήκα και τον είδα έτσι και τρομοκρατήθηκα, μου είπαν και οι γιατροί ότι είναι κρίσιμη η κατάσταση του… Τις επόμενες μέρες όταν για λίγο άνοιξε τα ματάκια του και πήγα μέσα, μου είπε ένα αστειάκι και κατάλαβα ότι θα γίνει καλά».

Για τις σχέσεις που κράτησαν μετά τον χωρισμό τους, είπε:

«Ποτέ δεν κόψαμε σχέσεις με τον Ανδρέα. Απεναντίας όταν είχαμε χωρίσει είχα χάσει το σκυλάκι μου, φρέσκος ο χωρισμός μας κιόλας, τον πήρα τηλέφωνο και ήρθε και το ψάχναμε μαζί. Ο Ανδρέας μου είχε κάνει πρόταση γάμου, αλλά δεν παντρεύομαι εγώ αγάπη μου…Δεν τα μπορώ αυτά τα συστημικά, είμαι λίγο άναρχα».

«Μου έχει αφήσει πικρία ο τρόπος που διεκόπη το Μίλα»

«Έχω κάνει εκπομπή μαγειρικής όταν μαγείρευα στην Τατιάνα Στεφανίδου, είχε μεγάλη επιτυχία. Η συνεργασία στην εκπομπή “Μίλα” δεν πήγε γιατί δεν ήθελε η Τατιάνα να πάει. Μου έχει αφήσει πικρία ο τρόπος που διεκόπη. Τέλειωσε η εκπομπή Παρασκευή και την ώρα που έφευγα με παίρνει και μου λέει «δεν θα το ξανακάνουμε». Είναι για γέλια και για κλάματα. Εάν μου ξαναπροτεινε τώρα η Τατιάνα να κάνουμε κάτι δεν θα το έκανα», είπε.

«Δεν θα ξανασυνεργαζομουν τηλεοπτικά με την Έλντα Πανοπούλου. Ήταν κάτι που έγινε, τέλειωσε. Από το “Μεταξύ μας” αποχώρησα γιατί δεν μου άρεσαν οι ίντριγκες».

«Ο Βασίλης θα αποφυλακιστεί»

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Βασίλη Δημάκη, ο οποίος βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού. Η τελετή πραγματοποιήθηκε μέσα στις φυλακές και η τραγουδίστρια δήλωσε χαρούμενη για τον γάμο, «κι ας είναι ανορθόδοξα τα πράγματα για το σύστημα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Οσονούπω θα αποφυλακιστεί ο Βασίλης και θα βρουν το δρόμο τους, γιατί τώρα ταλαιπωρούνται με τα επισκεπτήρια», είπε.

Η τραγουδίστρια αντιμετώπισε κάποια προβλήματα υγείας με το στομάχι της, τα οποία όπως είπε τα πέρασε με δύναμη.

«Είχα πει στους δημοσιογράφους τι έχω, αλλά τον χαβά τους αυτοί, έγραφαν ό,τι ήθελαν».

Για τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη, δήλωσε:

«Είναι ένα διαμάντι. Πιστεύω ότι θα γίνει καλά και θα γυρίσει κοντά μας. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Βασίλη Καρρά γιατί ξέρω κι από τα δικά μου ότι την περίοδο εκείνη δεν ήθελα πολλά-πολλά, ήθελα την ησυχία μου».

Μία από τις αδυναμίες της είναι ο Μιχάλης Ρακιντζής, στον οποίο δεν μπόρεσε να αρνηθεί να κάνει εμφανίσεις μαζί του στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.