Σπύρος Μπιμπίλας για Κούγια: «Καμία συγγνώμη δεν δέχομαι. Θα πάμε στη δικαιοσύνη και αναλόγως..»
Τηλεόραση

Σπύρος Μπιμπίλας για Κούγια: «Καμία συγγνώμη δεν δέχομαι. Θα πάμε στη δικαιοσύνη και αναλόγως..»

Σπύρος Μπιμπίλας για Κούγια: «Καμία συγγνώμη δεν δέχομαι. Θα πάμε στη δικαιοσύνη και αναλόγως..»

Όσα είπε για τη διαμάχη που έχει με τον γνωστό ποινικολόγο

Στην εκπομπή Status βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αντιπαράθεση που έχει με τον Αλέξη Κούγια και την αγωγή που έχει κατατεθεί σε βάρος του.

«Δεν ήταν δική μου ευθύνη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Αυτό έχει γίνει εδώ και 7 – 8 μήνες περίπου αλλά εγώ δεν έχω κανέναν λόγο να βγαίνω στην τηλεόραση κάθε τόσο και να λέω όλα όσα γίνονται, για να γίνονται ίντριγκες και συζητήσεις. Ούτε και τώρα θα το συζητήσω.

Έχω κάνει μια αγωγή όπως κάθε θιγόμενος πολίτης που προσβάλλεται από έναν άλλον πολίτη. Μόνο στα δικαστήρια μπορείς να το λύσεις. Ούτε με τις τηλεοράσεις ούτε με τις εκπομπές, να βγαίνει ο ένας και να μιλάει για τον άλλον. Τώρα, πως θα συμπεριφερθεί ο κ. Κούγιας από εδώ και κάτω δεν το γνωρίζω.

Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι θα πάμε στην αίθουσα του δικαστηρίου και ο καθένας θα πει αυτό που πρέπει. Κανένας πολίτης δεν πρέπει να αφήνει άλλον πολίτη να τον θίγει επί προσωπικού αναίτια.

Ο κ. Κούγιας είναι ένας άνθρωπος ο οποίος βγαίνει και μιλάει για τον καθένα. Λέει την γνώμη του για τον κάθε άνθρωπο, άσχετα αν δημιουργεί προβλήματα. Δεν θα πω όμως άλλα για τον κ. Κούγια. Εγώ ως δικηγόρο τον σέβομαι.

Καμία συγγνώμη δεν δέχομαι. Θα πάμε στη δικαιοσύνη και αναλόγως ό,τι πει η δικαιοσύνη.

Εγώ όταν διεκδικώ κάτι, το διεκδικώ για την ηθική πλευρά του πράγματος. Ξέρετε ότι στα δικαστήρια ζητάς 250.000 και μπορεί να πάρεις 5.000 ή 10.000 ευρώ. Δεν έχει σημασία όμως αυτό. Το έχω ξανακάνει.

Όταν με θίγουν χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος και αιτία, τότε ο μόνος που μπορεί να δώσει τη λύση είναι το δικαστήριο».

Διαβάστε επίσης

Σπύρος Μπιμπίλας: «Η Μαίρη Χρονοπούλου άλλαζε συνέχεια και ο καθένας λέει “σε εμένα το είπε τελευταία”»