Σπύρος Πούλης – Κώστας Αποστολάκης: Οι τρυφερές εξομολογήσεις για τις κόρες τους
Τηλεόραση

Σπύρος Πούλης – Κώστας Αποστολάκης: Οι τρυφερές εξομολογήσεις για τις κόρες τους

Σπύρος Πούλης – Κώστας Αποστολάκης: Οι τρυφερές εξομολογήσεις για τις κόρες τους

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τις σχέσεις που έχουν με τα παιδιά τους και τις φοβίες που έχουν αναπτύξει

Στην παράσταση «Πες μου ότι είναι ψέμα ,επιχείρηση Ωρωπός» στο θέατρο Νους, πρωταγωνιστούν ο  Σπύρος Πούλης και ο Κώστας Αποστολάκης.

Η κάμερα της εκπομπής Ελένη, συνάντησε τους δύο ηθοποιούς κι εκείνοι μίλησαν για τη σχέση που έχουν με τα παιδιά τους, ο κάθε ένας ξεχωριστά και πόσο τους έχει αλλάξει η πατρότητα.

Ο Κώστας Αποστολάκης σχολίασε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να καταλαβαίνουν τα παιδιά ότι δεν είναι δικά μας, είναι του κόσμου. Δεν έχουμε κυριαρχικά δικαιώματα. Τα παιδιά πρέπει να φεύγουν. Βλέπω ότι μπαίνουνε στους γάμους των παιδιών και αποφασίζουν οι μητέρες, γιατί;»

Και παραδέχθηκε: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα, άϋλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά. Κυρίως από την προσωπική επαφή, την αγκαλιά, τη ζεστασιά και αυτά κάνεις άλλο αγώνα δρόμου για να τα προφτάσεις. Άλλαξα όλο μου τον εαυτό τώρα κι άλλαξα και τη συμπεριφορά στην κόρη μου. Τώρα που μπαίνει στην εφηβία, είναι η περίοδος της επανάστασης».

Ο Σπύρος Πούλης είπε από την πλευρά του: «Κάποιες φορές με εμπιστεύονται πιο πολύ κι από τη μαμά τους. Προσπαθώ να βρω τρόπους να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο. Εκεί έχω μείνει πίσω κι εγώ και το σκέφτομαι και λέω κάτι έπρεπε να κάνω κι άλλο. Πρέπει να καταλαβαίνει το παιδί ότι είναι ο πατέρας του και θα το προστατεύσει. Εγώ με τα θέματα ασφάλειας φοβάμαι πάρα πολύ, πού πάει, πώς θα βγει μόνη της».

«Είμαι αυστηρός με την κόρη μου σε πράγματα που είναι ακραία αλλιώς δεν την ενοχλώ», ανέφερε ο Κώστας Αποστολάκης.