Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Έχω αρνηθεί σε επώνυμους να τους φωτογραφίσω»
Τηλεόραση

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Έχω αρνηθεί σε επώνυμους να τους φωτογραφίσω»

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Έχω αρνηθεί σε επώνυμους να τους φωτογραφίσω»

Όσα είπε για την ενασχόλησή του με τη φωτογραφία

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» και για αρχή μίλησε για την θεατρική παράσταση που συμμετέχει.

«Στην παράσταση ‘Το κάτι διαφορετικό 2’ σχολιάζουμε με χιούμορ τα παράλογα που συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας. Η αγένεια και η ασέβεια μπορεί να με θυμώσουν. Δεν εκδηλώνω τον θυμό μου, κλείνομαι περισσότερο στον εαυτό μου».

Αναφερόμενος στην υποκριτική είπε: «Η απόφαση να ασχοληθώ με το θέατρο ήταν μεγάλη αλλαγή για εμένα, ‘πήγαν στράφι’ οι σπουδές μου στο Φυσικό. Δεν έχω κάνει σπουδές στην υποκριτική, συμφωνώ με όσους λένε πως αν δεν έχεις πάει σε δραματική σχολή, δεν είσαι κατάλληλος να γίνεις ηθοποιός. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα πήγαινα σε δραματική σχολή».

«Με την αναγνωσιμότητα τα πάω καλά, μου φαίνεται και ως αδιάφορη πλέον. Με ενοχλεί όταν υπάρχουν παρατακτικές συμπεριφορές στην αναγνωσιμότητα από ανθρώπους που δεν σε γνωρίζουν. Είναι ενοχλητικό όταν δημοσιογράφοι σε ρωτούν για προσωπικά θέματα ενώ δεν θέλεις να απαντήσεις», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Ήταν δύσκολο να ενσαρκώσω τον χαρακτήρα της σειράς που πρωταγωνιστώ αλλά ήταν μια πρόκληση για εμένα. Δεν έχω να απαντήσω κάτι στους ανθρώπους που είναι σεξιστές και έκαναν αρνητική κριτική λόγω των φιλιών μεταξύ ανδρών στη σειρά. Εφόσον μπαίνουμε στη διαδικασία να συζητήσουμε το αν φιλήθηκαν δυο άντρες στην τηλεόραση, σημαίνει πως δεν έχουμε κάνει κάποιο βήμα μπροστά. Είχαν τελειώσει τα γυρίσματα όταν ανακοίνωσε η Αθηνά Οικονομάκου τον χωρισμό της, δεν γνωρίζαμε κάτι πριν».

Για την ενασχόληση του και με την φωτογραφία είπε: «Δεν ασχολούμαι μόνο με το γυμνό ως φωτογράφος, απλά έτσι έχει μείνει. Το γυμνό σώμα είναι κάτι που με ενδιαφέρει, μου αρέσει ο πόθος και η λαγνεία που μπορεί να φέρει. Θα ήθελα να φωτογραφίσω την Μόνικα Μπελούτσι. Έχω αρνηθεί σε επώνυμους να τους φωτογραφίσω. Στις προσωπικές μου σχέσεις δεν έχω στερεοτυπικούς περιορισμούς κτητικότητας, ζήλειας και εγωισμού. Είμαι εντάξει με τις επιλογές του αλλού ανθρώπου που έχω διπλά μου, αρκεί να μην με προσβάλλουν».