Σαρακατσάνης – Ούστα: «Η διάρκεια του θηλασμού ήταν η μεγαλύτερή μας διαφωνία γιατί…»
Τηλεόραση

Σαρακατσάνης – Ούστα: «Η διάρκεια του θηλασμού ήταν η μεγαλύτερή μας διαφωνία γιατί…»

Σαρακατσάνης – Ούστα: «Η διάρκεια του θηλασμού ήταν η μεγαλύτερή μας διαφωνία γιατί…»

Όσα είπε το ζευγάρι στην εκπομπή, Μαμά-δες, για την περίοδο του θηλασμού αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν κι άλλο παιδάκι

Καλεσμένοι στην εκπομπή, Μαμά-δες, βρέθηκαν ο Γιάννης Σαρακατσάνης και η Αλεξάνδρα Ούστα και μίλησαν για το εάν σκέφτονται να κάνουν κι άλλο παιδάκι.

Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι μια από τις πιο σχετικά δύσκολες περιόδους με αρκετές διαφωνίες ήταν αυτή που αφορούσε τον θηλασμό και για το πότε θα πρέπει να σταματήσει.

Αλεξάνδρα Ούστα: «Εγώ μεγάλωσα με τον αδερφό μου και θα ήθελα και ο γιος μου να έχει αδελφάκι. Τα πράγματα δεν τα παραγγέλνεις και έρχονται. Όσο μεγαλώνει το ηλικιακό gap απομακρύνομαι και εγώ σιγά σιγά από αυτή την ιδέα».

Γιάννης Σαρακατσάνης: «Το έχουμε συζητήσει για να κάνουμε παιδί προ διετίας αλλά προέκυψαν οι συνθήκες και το απαγόρευσαν. Καταλαβαίνω τα οφέλη του να έχεις δύο παιδιά αλλά αυτή τη στιγμή φοβάμαι. Φοβάμαι πώς θα ανταπεξέλθω οικονομικά, με τον χρόνο. Μας κλόνισε κι αυτό που έγινε με τη γέννα και λες τώρα ξαναρίχνουμε μια ζαριά και τι θα γίνει, αν θα πάνε καλά. Αισθάνομαι ότι είμαστε πλήρεις».

Γιάννης Σαρακατσάνης: «Πήγαμε από σπόντα και οι δύο από αυτοί την παράσταση, ήταν άλλοι να παίξουν. Από τη δική μου άποψη, είχα κάνει μια εγχείρηση στη μέση μου και ήμουν ακινητοποιημένος και πιστεύω ότι υποσυνείδητα κάτι μου έκανε. Το να κατασταλάξω, να επενδύσω σε μια σχέση και τον Σεπτέμβριο ξεκίνησα πρόβες και γνωρίστηκα στην Αλεξάνδρα. Από την αρχή με γοήτευσε».

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχω συνειδητοποίησα ότι υπήρχε ένα συγκεκριμένο μοτίβο στις σχέσεις που επέλεγα να κάνω που ήταν λίγο πιο δύσκολα και εγώ να τη σώζω αυτή την κατάσταση. Σε εκείνη τη στιγμή το αναγνώρισα αυτό το μοτίβο. Ο Γιάννης ήταν ένα παιδί φανταστικό, δεν είχε κανένα πρόβλημα και αυτό ήταν κάτι που έλεγα “όχι, δεν είναι για μένα..”. Γειώθηκα πολύ και λέω “όχι, γιατί; Μου αξίζει να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει πρόβλημα”».

Γιάννης Σαρακατσάνης: «Ο θηλασμός ήταν η μεγαλύτερη διαφωνία μας. Και η Αλεξάνδρα είχε κουραστεί και να είχε τελειώσει νωρίτερα ο θηλασμός. Αν την έβλεπα να είναι καλά δεν θα το επέλεγα. Αλλά έγινε μια ρήξη και υποχώρησα και είπα την εμπιστεύομαι».

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχω την αίσθηση επειδή δεν είμαστε εξοικειωμένοι με αυτό και ιδίως οι άντρες, έχουν μια απόσταση το πώς αντιμετωπίζεται αυτό. Ένιωσα πίεση αλλά όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάποια στιγμή τέθηκε πιο σοβαρή το ζήτημα αλλά ήμουν και εγώ σε μια κατάσταση που είχα σκεφτεί να σταματήσω. Ήξερα ότι θα πάρει χρόνο».

Διαβάστε επίσης

Νεκταρία Γιαννουδάκη: «Έχω πει “όχι” σε σειρά που είχε φιλιά για να μην με δει ο παππούς μου»