Στα σύρματα: «Οι ρεμπέτες αποδυναμώνουμε αυτομάτως όταν μπαίνουν οι…»
Τηλεόραση

Στα σύρματα: «Οι ρεμπέτες αποδυναμώνουμε αυτομάτως όταν μπαίνουν οι…»

Στα σύρματα: «Οι ρεμπέτες αποδυναμώνουμε αυτομάτως όταν μπαίνουν οι…»

Τι θα παρακολουθήσουμε στο 5ο επεισόδιο που θα προβληθεί την Παρασκευή (20/10) στις 21:45;

Στον καναπέ του Στούντιο 4 βρέθηκαν οι «Ρεμπέτες» της επιτυχημένης κωμωδίας της ΕΡΤ1, Στα σύρματα.

Ο Δημήτρης Μαζιώτης και ο Κωνσταντίνος Πιπερίδης μιλούν για τη συμμορία των φυλακών που κρατούν τα ηνία μέχρι να ενώσουν τις δυνάμεις τους ο Ιούλιος (Ιβάν Σβιτάιλο) και ο Σπύρος (Θανάσης Τσαλταμπάσης).

Δημήτρης Μαζιώτης: «Είμαστε μια φατρία των φυλακών, η πιο ισχυρή γιατί εμείς κάνουμε κουμάντο, οι Ρεμπέτες. Είμαστε οι πιο επικίνδυνοι. Ο Βαμβακάρης, ο Τσιτσάνης και ο Μητσάκης. Είναι το πιο μάγκικο κελί. Έχει μπει μέσα ο Ιούλιος με τον Σπύρο, μπαίνουν αυτομάτως και οι Ρώσοι και αποδυναμώνουμε αυτομάτως. Και μέσα και για τις δουλειές έξω.

Αυτό είναι ένα πρόγραμμα εκτόνωσης θυμού και το έχει εφεύρει μια περίεργη ψυχολόγος. Ο Βαμβακάρης είναι ο πιο ευέξαπτος και τα λύνει όλα με ξύλο. Όταν περάσουν από κάστινγκ οι κρατούμενοι, εγώ αντέδρασα και δεν είμαι στην γραμμή. Το μετανιώνω μετά γιατί με αφήνουν μόνο μου και έχουν ιδιαίτερες χαρές αυτοί που συμμετέχουν στο πρόγραμμα».

Ο Κωνσταντίνος Πιπερίδης μιλώντας για την γραμμή υποστήριξης που θα έχουν στις φυλακές αποκάλυψε: «Έχουμε ένα πλάνο για το τι θα λέμε. Δεν λέμε την προσωπική μας άποψη και υποδυόμαστε αυτούς που θέλουν να βρίσουν. Εμείς δεν βρίζουμε, πρέπει να εκτονωθούν».

Τι θα δούμε στο 5ο επεισόδιο της σειράς;

Ο Πάρλας, ύστερα από πιέσεις που δέχεται από τον Κίμωνα Βασιλείου, πείθεται να εντάξει το πρόγραμμα της Άννας στη φυλακή του. Λέλος και Μανωλάκης έρχονται κοντά με τον πατέρα του Σπύρου, ύστερα από το ατύχημα του τελευταίου. Την ώρα που η σχέση Κίμωνα και Βανέσας περνάει κρίση, η Βανέσα ολοένα και υποψιάζεται ότι κάτι ετοιμάζει ο άτακτος σύντροφός της. Ο Σπύρος έρχεται κοντά με τον Ιούλιο, μιας και ξεκινούν κάτι σαν παράλληλη εκπαίδευση του ενός από τον άλλον. Ο Φατιόν προσπαθεί να προσεγγίσει τους δύο Ρώσους μαστροπούς, που είναι οι καινούργιοι του συγκάτοικοι. Αυτοί φαίνεται να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Ιούλιο από το παρελθόν και είναι έτοιμοι να τους… κλείσουν.

Διαβάστε επίσης

«Στα σύρματα»: Ο Δημήτρης Μαζιώτης μιλάει στο Znews και μας συστήνει τον «Βαμβακάρη»