Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Στο άμεσο μέλλον θα ήθελα να κάνω μία εκπομπή σαν…»
Τηλεόραση

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Στο άμεσο μέλλον θα ήθελα να κάνω μία εκπομπή σαν…»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Στο άμεσο μέλλον θα ήθελα να κάνω μία εκπομπή σαν…»

Η παρουσιάστρια του Happy Day μίλησε για την εκπομπή της, για το τηλεοπτικό της μέλλον και τον Στέφανο Κασσελάκη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στο Χαμογέλα και πάλι για την εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει, την αλλαγή ώρας της Φαίης Σκορδά αλλά και για το περιστατικό με τη «γιαγιά» του Στέφανου Κασσελάκη.

«Στο Happy Day νιώθουμε οικογένεια. Η ομάδα παραμένει ίδια γιατί το θέλω εγώ, οι συνεργάτες μου και ο σταθμός. Όταν είμαστε καλά δεν σκεφτόμαστε να ανανεώσουμε την ομάδα ή αν κάποιος έκανε τον κύκλο του, διατηρώ τη συνταγή. Ο Δημήτρης Παπανώτας, έχει τέτοια διαδρομή και καριέρα που του επιτρέπουν να λέει τη γνώμη του. Δεν συμφωνώ πάντα μαζί του και το εκφράζω δυναμικά και στον αέρα. Έχει τύχει να χτυπάω τα τραπέζια και να κάνω νοήματα στον Δημήτρη στον αέρα. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Με τον Δήμο Βερύκιο και τον Δημήτρη Παπανώτα έχω αποθέματα υπομονής», είπε αρχικά.

Θα έκανε μία διαφορετική εκπομπή;

«Περνάει και φεύγει από το μυαλό μου να κάνω κάτι διαφορετικό τηλεοπτικά. Είμαι ευγνώμων γι΄αυτό που ζω. Έχω πει ότι θα ήθελα να παρουσιάσω δελτίο ειδήσεων, αλλά είναι στο βάθος του τούνελ. Το 10.00 με 13.00 δεν μου έχει προταθεί ποτέ, μου αρέσει αυτό που κάνω. Θα ήθελα να κάνω μία εκπομπή με ματιά ντοκιμαντέρ, σαν του Σταύρου Θεοδωράκη στο άμεσο μέλλον».

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο Στέφανο Κασσελάκη.

«Δεν είναι τυχαίο που μέσα σε έναν μήνα ασχολούμαστε όλοι με τον Στέφανο Κασσελάκη. Η υπερπροβολή του Κασσελάκη, για την οποία φταίμε και οι δημοσιογράφοι, τον αδικεί. Οι τηλεθεατές και δυνάμει ψηφοφόροι δεν έχουμε σταθεί στο ποιος είναι, το βιογραφικό του, αλλά στο τι ήπιε και τι έφαγε. Πιο πολύ έχει επικρατήσει το lifestyle του Στέφανου Κασσελάκη παρά το ποιος είναι», υπογράμμισε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκε για την απάντηση του Γιώργου Λιάγκα για τη «γιαγιά» του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας πως «άκουσα την εξήγηση του Γιώργου για το θέμα και επειδή είπε ότι ήταν λάθος των συνεργατών του, δεν θέλω να το σχολιάσω».

Για τη Φαίη Σκορδά είπε: «Η Φαίη έχει υπηρετήσει την μεσημβρινή ζώνη, μπορεί να κάνει τα πάντα και στο βραδινό πέρσι, ήταν υπέροχη. Κάθε αλλαγή θέλει τον χρόνο της αλλά δεν είδα μία διαφορετική Φαίη το μεσημέρι. Είναι άδικο να κρίνουμε τώρα αν είναι επιτυχημένη η μετάβαση της Φαίης Σκορδά σε άλλη ώρα. Για να είπε το “ναι”, επειδή έχει ισχυρό συμβόλαιο που την προστατεύει σε αυτό που θέλει, τα επιχειρήματα του ΣΚΑΪ θα την έπεισαν».