Στέλιος Παρλιάρος: «Το ’89 έκανα τα γλυκά πορνό, έγινε χαμός στην Αθήνα και…»
Τηλεόραση

Στέλιος Παρλιάρος: «Το ’89 έκανα τα γλυκά πορνό, έγινε χαμός στην Αθήνα και…»

Στέλιος Παρλιάρος: «Το ’89 έκανα τα γλυκά πορνό, έγινε χαμός στην Αθήνα και…»

Όσα είπε για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε και πώς κατάφερε να ορθοποδήσει

Καλεσμένος στην εκπομπή, Στούντιο 4, βρέθηκε ο Στέλιος Παρλιάρος και μαζί με την Ελένη Ψυχούλη θυμούνται τα μαγαζιά της δεκαετίας του ’80 και τον πάταγο που έκαναν τα γλυκά του.

Ο επιτυχημένος σεφ ζαχαροπλαστικής μιλά και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε οικονομικά και πώς κατάφερε να βγει από όλο αυτό που βίωνε.

«Τότε δεν υπήρχε το ίντερνετ. Προσπαθούσα να μάθω, να πάρω βιβλία. Στο Κολωνάκι υπήρχαν περιοδικά σουηδικά. Έβλεπα κάτι περίεργα φρούτα και πήγαινα στο μανάβικο. Κρυφά μας τα έφερναν τα φρούτα. Ήταν λάθος η εποχή τότε γιατί κανείς δεν είχε ασχοληθεί με τη γαστρονομία και μπήκα πολύ μέσα. Ήταν πολύ επιβλητικός ο χώρος, ήταν 300 τετραγωνικά. Είχε στην αρχή πολύ κόσμο αλλά είχε πολλά έξοδα. Δέκα χρόνια ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ με την οικονομική καταστροφή. Ήταν μεγάλη η επένδυση αυτή. Αλλά το πάλεψα δέκα χρόνια. Το έκλεισα, δεν άντεχα. Μετακομίζω στο Κολωνάκι, σε άλλο μαγαζί και μετά προσπαθώ να βρω έναν χρηματοδότη. Εκεί έπεσαν οι λαμογιές να με φάνε. Χρωστούσα ΙΚΑ, πήγαινα στα δικαστήρια και μου έλεγαν να υπογράψω τα σήματα από το νοσοκομείο».

«Όταν πέθανε ο Μπίλι Μπο και είχα ανοίξει κοντά του στη Σέκκερη και ήξεραν ότι έκανα παρέα μαζί του, όταν έμαθαν ότι είχε AIDS κάποιοι έλεγαν να μην πηγαίνουν στο μαγαζί μου.

Γιατί ήταν ρατσισμός τότε το AIDS. Έλεγαν ότι δεν θα πας στον Παρλιάρο για γλυκό. Χάσαμε πολύ κόσμο τότε».

«Την εποχή του Κλικ, έκανα τα πορνό γλυκά που έγινε χαμός στην Αθήνα. Το ’89 έγινε αυτό. Έβγαλε ο Κωστόπουλος το Κλικ που ήταν πορνογραφία. Είχε την Μπριζίτ Μπαρντό εξώφυλλο.

Μου είπε η Φάνι ότι θέλει να κάνει πάρτι με γλυκά πορνό και να κάνω εγώ ένα μεγάλο. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “Ήρθε η ώρα να μου κάνεις αυτό”».

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Μπέζος: «Πολύ θόρυβο κάνουν τα συμπράγκαλα και οι τενεκέδες»