Survivor spoiler 14/1: Ο Φάνης ειρωνεύεται την Ασημίνα και ο Σκωτσέζος λιποθυμά!
Τηλεόραση

Survivor spoiler 14/1: Ο Φάνης ειρωνεύεται την Ασημίνα και ο Σκωτσέζος λιποθυμά!

Survivor spoiler 14/1: Ο Φάνης ειρωνεύεται την Ασημίνα και ο Σκωτσέζος λιποθυμά!

Το αποκλειστικό απόσπασμα που έδειξε η εκπομπή, Γειά σου

Το Survivor 2024 μπορεί να έχει λίγες ημέρες που έχει ξεκινήσει, ωστόσο, ήδη οι πρώτες διαφωνίες ανάμεσα στους παίκτες έχουν βγει στην επιφάνεια.

Με τα μέχρι τώρα επεισόδια, έχουμε δει στο συμβούλιο Μαχητές και Διάσημοι να έρχονται συνεχώς σε ρίξει ιδίως για το κομμάτι της ψηφοφορίας.

Ωστόσο, αυτό δεν θα παραμείνει εκεί!

Όπως έδειξε η εκπομπή, Γειά σου, σε αποκλειστικό βίντεο ο Φάνης έρχεται ξανά σε κόντρα με την Ασημίνα, με την ίδια να τονίζει ότι την ειρωνεύεται για τις συμμετοχές της στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν έχω να πω κάτι, με ειρωνεύτηκε ότι ήρθα 5η φορά. Και μόνο που είπε το πέντε ενώ ξέρει ότι ήρθα τρεις…Είπε και διάφορα που εντάξει τα πήρε πίσω όταν ήρθε η κάμερα», φαίνεται να λέει η Ασημίνα στους συμπαίκτες της.

Αντιθέτως, ο Φάνης στο προσωπικό του κιου με ειρωνικό τόνο έκανε λόγο για αγάπη ανάμεσά τους και πώς εκείνη ασχολείται και νοιάζεται συνεχώς για εκείνον!

Η λιποθυμία του Ρομπ – Τζέιμς και οι δύσπιστοι παίκτες

Στο αγώνισμα της ημέρας, βλέπουμε τους παίκτες να έχουν μπει δυναμικά στον στίβο μάχης, ο οποίος μεταξύ άλλων περιέχει και νερό.

Σε ένα σημείο διακρίνεται ο Σκωτσέζος να έχει λιποθυμήσει βγαίνοντας από το αυτοσχέδιο τούνελ που έχει δημιουργηθεί για το αγώνισμα.

«Ρομπ, είσαι καλά;», φωνάζει ο Γιώργος Λιανός με τους συμπαίκτες του να τρέχουν γρήγορα προς το μέρος του.

Ο Παύλος Παπαδόπουλος, όμως, έδειξε την δυσπιστία του στο συμβούλιο θεωρώντας ότι ήταν ένα στημένο κόλπο από τους Μαχητές για να ευνοηθούν στο αγώνισμα.

Διαβάστε επίσης

Survivor: Ανατροπή! Αυτή η παίκτρια αποχώρησε