Συγκινημένος ο Χάρης Χριστόπουλος: «Αυτό δεν μου είχε ξανασυμβεί ποτέ»
Τηλεόραση

Συγκινημένος ο Χάρης Χριστόπουλος: «Αυτό δεν μου είχε ξανασυμβεί ποτέ»

Συγκινημένος ο Χάρης Χριστόπουλος: «Αυτό δεν μου είχε ξανασυμβεί ποτέ»

Μαζί με τη σύζυγό του βρέθηκαν στις «Μαμά-δες»

Τον Χάρη Χριστόπουλο και την Ανίτα Μπραντ συνάντησε η Τζένη Θεωνά στις «Μαμά-δες».

Το αγαπημένο ζευγάρι μιλάει για τα δύο παιδιά τους που έχουν αλλάξει την ζωή τους και αναφέρονται στην γνωριμία τους, αλλά και στον τρόπο που τα μεγαλώνουν.

Συγκινημένος ο γνωστός φωτογράφος μίλησε για την ευτυχία που γνώρισε στο πρόσωπο της αγαπημένης του αλλά και για την καρμική τους γνωριμία.

«Για έξι μήνες βλέπαμε ο ένας τον άλλον, τρώγαμε, συζητάγαμε γιατί είχε μια σχέση η Άννα. Όταν πια σοβάρεψε το πράγμα, μου λέει “Πρόσεξε, εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα μαζί σου. Θα πάω πίσω, θα τον κοιτάξω στα μάτια και θα του πω ότι δεν ανήκω πια σε εκείνον. Και γυρίζει στο αεροδρόμιο, την συναντάω και τότε ένιωσα ότι ήμουν ο τελικός προορισμός της».

«Αυτό δεν μου είχε ξανασυμβεί ποτέ. Να μου πει δηλαδή κάτι τέτοιο μια γυναίκα, Mετά από έξι μήνες… Δεν είναι σπουδαίο αυτό; “Θα τον κοιτάξω στα μάτια και θα του πω, τελειώσαμε και εγώ δεν είμαι σε σένα πια. Ανήκω σε κάποιον άλλον”. Είναι σπάνιο αυτό, δεν μου έχει ξανασυμβεί».

«Ποτέ δεν έλεγα πως θα βρω μια γυναίκα για να νοικοκυρευτώ και να κάνω παιδιά. Ήμουν ορκισμένος εργένης, γι’ αυτό και άρχισα να νιώθω ενοχές όσο πέρναγε ο καιρός γιατί δεν είχα πλάνο. Ήμουν εναντίον και ρώταγα τους φίλους μου γιατί γίνονται γονείς. Οι πιο πολύ μάλιστα δεν μπορούσαν να μου απαντήσουν».

Διαβάστε επίσης

Χάρης Χριστόπουλος: Το βίντεο με τον γιο του στο παντοπωλείο είναι ό,τι πιο cute είδαμε σήμερα!