Συγκλονίζει η σύζυγος του Σπύρου Φωκά: «Υπέφερε. Πέθανε στην αγκαλιά μου»
Τηλεόραση

Συγκλονίζει η σύζυγος του Σπύρου Φωκά: «Υπέφερε. Πέθανε στην αγκαλιά μου»

Συγκλονίζει η σύζυγος του Σπύρου Φωκά: «Υπέφερε. Πέθανε στην αγκαλιά μου»

Όσα είπε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα»

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του Σπύρου Φωκά ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 86 του ύστερα από αρκετά προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Το προηγούμενο διάστημα ο γνωστός ηθοποιός βρισκόταν σε κέντρο αποκατάστασης στη Μαγούλα ενώ όλα αυτά τα χρόνια ο άνθρωπος που δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του ήταν φυσικά η σύζυγός του Λίλιαν.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» η Λίλιαν Φωκά συγκλόνισε περιγράφοντας την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο Σπύρος Φωκάς.

«Τον τελευταίο καιρό υπέφερε. Υπέφερε από πόνους, ταλαιπωρήθηκε πολύ. Ήταν αετός ο Σπύρος και έχει την καρδιά ενός λιονταριού και το πέταγμα ενός αετού.

Πέθανε στην αγκαλιά μου. Μου κούνησε το κεφάλι κι έφυγε. Τέτοιον άνθρωπο στη ζωή κανείς δεν θα συναντήσει. Έσπασε το καλούπι, τελειώσαμε. Ούτε σαν ηθοποιό ούτε σαν άνθρωπο.

Πέρασα υπέροχα μαζί του. Διασκεδάσαμε, χορέψαμε, τραγουδήσαμε. Ήταν ένας άνθρωπος που είναι ανάμεσα στους τρεις άντρες της ζωής μου, ο πατέρας μου, ο νονός μου και ο Σπύρος μου. Η κόρη μας έρχεται από το Λος Άντζελες που σπουδάζει κινηματογράφο.

Ο Σπύρος δεν θα μου λείψει καθόλου, γιατί είναι μέσα μου. Έχει πεθάνει, αλλά τον νιώθω όπως τα λέγαμε και χθες. Τον έχω φυλαχτό» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Σπύρος Φωκάς: Η σύζυγός του μιλά για την περιπέτεια υγείας του – «Είναι τα πάντα για μένα»