ΣΥΡΙΖΑ: Η ώρα της εκλογής προέδρου – Ανοιχτές οι κάλπες ως τις 8μ.μ
Τηλεόραση

ΣΥΡΙΖΑ: Η ώρα της εκλογής προέδρου – Ανοιχτές οι κάλπες ως τις 8μ.μ

ΣΥΡΙΖΑ: Η ώρα της εκλογής προέδρου – Ανοιχτές οι κάλπες ως τις 8μ.μ

Πού θα ψηφίσουν οι πέντε υποψήφιοι για την αρχηγία;

Στήθηκαν οι κάλπες στα 570 εκλογικά τμήματα και θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τις 8 το βράδυ

Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα διαδεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε και από νωρίς το πρωί τα μέλη του κόμματος συρρέουν για να ψηφίσουν τον νέο αρχηγό της παράταξης.

Πού θα ψηφίσουν οι πέντε υποψήφιοι

Η Έφη Αχτσιόγλου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο Περιστέρι, στο εκλογικό τμήμα στον εκθεσιακό χώρο του Δημαρχείου Περιστερίου, Καραθεοδωρή 1, στις 10:00 το πρωί.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο Περιστέρι, στο εκλογικό τμήμα που βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο Δημαρχείου Περιστερίου, Καραθεοδωρή 1, στις 12:30 μ.μ.

Ο Νίκος Παππάς θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην Καισαριανή, στο εκλογικό κέντρο που βρίσκεται στο δημαρχείο αίθουσα εκδηλώσεων, Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας στις 8.45πμ.

Ο Στέφανος Τζουμάκας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην Καλλιθέα, στο εκλογικό κέντρο που βρίσκεται στο Σχολικό Συγκρότημα Αγίου Νικολάου Θησέως 175, στις 12:00.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στη Νέα Ιωνία, στο εκλογικό κέντρο που βρίσκεται στο 1ο δημοτικό σχολείο Κρήτης 77, στη 1 το μεσημέρι.

Διαβάστε επίσης

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις για τον ΣΥΡΙΖΑ, τους υποψηφίους του και τον πλανήτη