Ταμίλα Κουλίεβα: «Ήταν σπουδαίο 32 χρόνια πριν να γεννήσω τον γιο μου στο σπίτι…»
Τηλεόραση

Ταμίλα Κουλίεβα: «Ήταν σπουδαίο 32 χρόνια πριν να γεννήσω τον γιο μου στο σπίτι…»

Ταμίλα Κουλίεβα: «Ήταν σπουδαίο 32 χρόνια πριν να γεννήσω τον γιο μου στο σπίτι…»

Η Ταμίλα Κουλίεβα μιλάει στην εκπομπή Ελένη σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης

Η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε στην εκπομπή Ελένη για τα παιδικά της χρόνια, για τον γιο της Στέφανο αλλά και για το διαζύγιό της με τον σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη.

Αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια, τους γονείς της και το σημείο αναφοράς της, είπε: «Οι γονείς μου απόρησαν όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με την υποκριτική γιατί ήταν και οι δύο επιστήμονες. Ήταν λίγο έκπληξη όταν εγώ είπα ότι θα σπουδάσω σκηνοθεσία. Μεγάλωσα με πολλή αγάπη και αρκετά αυστηρό περιβάλλον».

«Η έναρξη της πορείας μου στην υποκριτική ήταν η σειρά ”Η ζωή που δεν έζησα”. Ήταν σημείο αναφοράς για εμένα. Νιώθω Ελληνίδα, υπήρξαν καταστάσεις που ένιωσα πρεσβευτής».

Για τη σχέση της με τον γιο της, Στέφανο εξομολογήθηκε: «Ο γιος μου είναι 32 ετών, προσπαθώ να συνειδητοποιήσω την ηλικία του σε σχέση με τη δίκη μου. Καμαρώνω και είμαι  υπερήφανη για τον γιο μου. Ήταν σπουδαίο 32 χρόνια πριν να γεννήσω τον γιο μου στο σπίτι. Μοιράστηκα αυτή την εμπειρία με τον πατέρα του. Τα λέμε όλα με τον γιο μου, θα ήθελα να τον βλέπω περισσότερο».

Για το διαζύγιό της μετά από 30 χρόνια γάμου, ανέφερε: «Οι άνθρωποι πρέπει να παίρνουν αποφάσεις θαρραλέα. Να σκέφτονται το δικό τους καλό, διαφορετικά δεν βοηθάς το παιδί σου. Ένας γάμος μπορεί να εξελιχθεί σε μια καλή φιλία. Αισθάνομαι οικογένεια με τον πατέρα του Στέφανου, για αυτό είμαι πάρα πολύ καλά».

Δείτε στο απόσπασμα όλη τη συνέντευξη:

Διαβάστε επίσης

Ταμίλα Κουλίεβα: Η συγκίνησή της για τη μητέρα της – «Με καθόρισε η σχέση μου μαζί της…»