Ταμίλα Κουλίεβα: Ο λόγος που επέλεξε τραγούδια του ΛΕΞ στην παράσταση που σκηνοθετεί
Τηλεόραση

Ταμίλα Κουλίεβα: Ο λόγος που επέλεξε τραγούδια του ΛΕΞ στην παράσταση που σκηνοθετεί

Ταμίλα Κουλίεβα: Ο λόγος που επέλεξε τραγούδια του ΛΕΞ στην παράσταση που σκηνοθετεί

Όσα είπε για τον γιο της, αλλά και τους γονείς της

Η Ταμίλα Κουλίεβα πρωταγωνιστεί στην παράσταση Da, ενώ σκηνοθετεί τη μαύρη κωμωδία «Ο Σεργκέι είναι και πολύ βλάκας» στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».

«Η παράσταση αφορά στη σχέση με τους γονείς μας. Βλέπω μάτια τόσο χαρούμενα όσο και δακρυσμένα. Στην παράσταση που σκηνοθετώ χρησιμοποιούμε τραγούδια του ράπερ Λεξ. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στο θέατρο. Άρχισα να ακούω ραπ μουσική γιατί πιστεύω ότι πρέπει να συμβαδίζουμε με την εποχή».

Όπως είπε, έχει γίνει ένα με την ηρωίδα της σειράς που πρωταγωνιστώ ενώ μίλησε και για τους γονείς της.

«Οι γονείς μου ήταν θετικοί στο να ασχοληθώ με την υποκριτική απλά τους ήρθε ξαφνικό. Συνειδητοποίησαν την καριέρα που ‘έχτισα’ όταν επισκεπτόντουσαν την Ελλάδα και άνθρωποι τους μιλούσαν για εμένα. Δεν ήταν γενναιόδωροι στα λόγια, πολύ σπάνια υπήρχε επιβράβευση. Πιστεύω πως είναι σωστό να μην ακούγεται το “μπράβο” στα παιδιά γιατί τα κάνεις να προσπαθούν μονίμως».

Η ίδια βέβαια, όπως είπε, έκανε το αντίθετο από τους γονείς της και επιβράβευε συνεχώς τον γιο της.

«Με τον πρώην σύζυγό μου καταφέραμε να έχουμε μια σχέση αλληλοσεβασμού, αγάπης και συνεργαζόμαστε φέτος στην παράσταση που σκηνοθετώ. Δεν με πειράζει που βλέπω δημοσιεύματα “η Ταμίλα Κουλίεβα στα 56 της εντυπωσιάζει με το μαγιό της” γιατί θεωρώ πως είναι ένα μήνυμα. Έχω και είμαι παθιασμένη με όσα κάνω φέτος, που δεν ξέρω αν λείπει η συντροφικότητα από τη ζωή μου».

Διαβάστε ακόμα

Ταμίλα Κουλίεβα: «Ήταν σπουδαίο 32 χρόνια πριν να γεννήσω τον γιο μου στο σπίτι…»