Τάμτα: «Με θεωρούν τρελή αλλά αυτή είμαι»
Τηλεόραση

Τάμτα: «Με θεωρούν τρελή αλλά αυτή είμαι»

Τάμτα: «Με θεωρούν τρελή αλλά αυτή είμαι»

Όσα είπε για το στυλ της, τη ζωή και την καριέρα της

Η Τάμτα ήταν καλεσμένη στο «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της.

«Γενικά είμαι πολύ ισχυρογνώμων στο styling και πάρα πολλά χρόνια που ήμασταν με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη έμαθα πάρα πολλά. Τώρα ντύθηκα και βάφτηκα μόνη μου. Κάνω πολύ πιο δημιουργικά πράγματα από αυτό, τώρα ήρθα λίγο πρωινή. Με θεωρούν τρελή αλλά αυτή είμαι.

Εγώ θεωρώ ότι κυκλοφορώ πολύ κανονικά. Δεν φοράω μέικ απ και δεν ανεβαίνω σε τακούνι αν δεν πρέπει. Είμαι όπως όλες με φόρμες. Βάζω πινελιές.

Μου αρέσουν πάρα πολύ τα φρύδια μου έτσι. Ζω αυτή τη φάση της ζωής μου. Βοηθάει καμιά φορά γιατί μπορείς να κάνεις πιο δημιουργικά πράγματα στο μάτι, πιο extreme» ανέφερε.

Για τη ζωή της στην Γεωργία είπε: «Στη χώρα μου δεν ξεχώριζα για κάτι, όλοι την ίδια κατάσταση ζούσαμε. Τώρα είναι πολύ διαφορετικά, ευτυχώς έχουμε προχωρήσει, χαίρομαι πάρα πολύ για τη Γεωργία. Όταν μπήκα στο παιχνίδι και άρχισε να αλλάζει ο τρόπος ζωής μου σιγά σιγά άρχισα να αντιλαμβάνομαι και να γίνομαι περήφανη για μένα. Η μαμά μου παρά τις δυσκολίες με είχε σαν πριγκίπισσα. Και αυτό με βοήθησε. Η μαμά μου ήταν 30 χρ0νών όταν με έκανε και ήταν πιο ώριμη, εγώ ήμουν πιο μικρή και δικαιολογημένα μπορεί να έκανα και παραπάνω λάθη. Έχω συζητήσει πάρα πολύ με την κόρη μου και συγγνώμη έχω ζητήσει. Έχω υπάρξει πολύ αυστηρή, το είχα παρακάνει».

Μάλιστα όπως ανέφερε το νέο της γεωργιανό τραγούδι μιλάει για αυτές τις καταστάσεις και είναι αφιερωμένο στην κόρη της, Άννι.