Ταραγμένος ο Γιάννης Καλλιάνος: «Ήρθε και μας βίασε τις ψυχές»
Τηλεόραση

Ταραγμένος ο Γιάννης Καλλιάνος: «Ήρθε και μας βίασε τις ψυχές»

Ταραγμένος ο Γιάννης Καλλιάνος: «Ήρθε και μας βίασε τις ψυχές»

Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για τη ληστεία στην κατοικία του

Τεράστιο το σοκ που πήρε ο Γιώργος Καλλιάνος και η οικογένειά του μετά τη ληστεία στην κατοικία τους.

Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δημοσιοποίησε την είδηση μαζί με βίντεο όπου ο διαρρήκτης ψάχνει τα πάντα μέσα στην κρεβατοκάμαρα.

«Είναι πάρα πολύ οδυνηρό και αυτό που νιώσαμε όλοι μας είναι ότι κάποιος ήρθε και μας βίασε τις ψυχές. Δηλαδή, μπαίνοντας μέσα στο σπίτι, η γυναίκα μου αρχικά γύρω στις 21.30, περίπου μισή ώρα μετά από όταν είχε φύγει ο κλέφτης, αντικρίζοντας ένα βομβαρδισμένο τοπίο, αυτομάτως νιώθει ο καθένας που θα το πάθει αυτό, που θα το βιώσει, που θα το αντικρίσει, έναν ψυχολογικό βιασμό».

«Με πήρε τηλέφωνο, ήμουν σε μια εξωτερική υποχρέωση στην Αργυρούπολη, το σπίτι μας είναι δίπλα στο Ασκληπιείο της Βούλας και άκουσα την γυναίκα μου να ουρλιάζει, να κλαίει λυγμούς και να θέλω τουλάχιστον 45″ με 60″ να καταλάβω τι θέλει να μου πει. Εκείνη την ώρα που ούρλιαζε στο τηλέφωνο και δεν μπορούσε από τα αναφιλητά να μου εξηγήσει τι συμβαίνει, ήρθαν στο μυαλό μου χίλια δυο πράγματα. Ότι μπορεί να έχει πάθει οτιδήποτε το παιδί, η ίδια, οι γονείς μου, οι γονείς της. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι συμβαίνει εκείνη την ώρα».

«Οι αστυνομικές αρχές μου είπαν ότι το εικοσάλεπτο είναι τεράστιο το χρονικό διάστημα που κάθισε μέσα στο σπίτι. Εγώ που δεν ξέρω αυτή την δουλειά, νόμιζα ότι είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα. Συνήθως, μου είπαν, κάθονται δηλαδή 2,5 με 3 λεπτά το πολύ».

«Εκτιμώ ότι οι αστυνομικές αρχές ενδεχομένως να βρίσκονται κοντά στη σύλληψη του συγκεκριμένου ανθρώπου. Σίγουρα πρόκειται για έναν άνθρωπο ανήλικο, η ηλικία του δεν ξεπερνάει τα 18 χρόνια και πιθανότατα έχει απασχολήσει και πάλι τις Αρχές» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Γιάννης Καλλιάνος στην ενημερωτική εκπομπή του MEGA.

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Καλλιάνος: Έπεσε θύμα διάρρηξης – Σοκαριστικό βίντεο μέσα από το σπίτι του