Τάσος Ιορδανίδης: Πρεμιέρα με πολύ άγχος στους «Μπαμπά-δες» – «Τρέμουν τα πόδια μου»
Τηλεόραση

Τάσος Ιορδανίδης: Πρεμιέρα με πολύ άγχος στους «Μπαμπά-δες» – «Τρέμουν τα πόδια μου»

Τάσος Ιορδανίδης: Πρεμιέρα με πολύ άγχος στους «Μπαμπά-δες» – «Τρέμουν τα πόδια μου»

Τα πρώτα λόγια του ηθοποιού που έχει αναλάβει την παρουσίαση

Πρεμιέρα έκανε σήμερα (16/9) στην ΕΡΤ1 η εκπομπή «Μπαμπά-δες» και ο παρουσιαστής, Τάσος Ιορδανίδης δεν έκρυψε το άγχος και την αγωνία του, σε αυτό το νέο ξεκίνημα και βήμα της καριέρας του.

Ο Τάσος Ιορδανίδης εμφανίστηκε φορώντας γυαλιά ηλίου και είπε: «Γεια σας, έπρεπε να έχω βγάλει τα γυαλιά μου από πριν ε; Τι να κάνουμε, θα γίνουν λάθη πολλά όπως καταλαβαίνετε. Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου ότι θα έχω τέτοιο άγχος. Να βρίσκομαι μπροστά από μία – δύο κάμερες και να πρέπει να σας απευθυνθώ. Γιατί ξέρες, σαν ηθοποιός που είμαι, έχω συνηθίσει να κρύβομαι πίσω από ρόλους.

Εδώ μου λένε τα παιδιά δεν πρέπει να βάζεις τα χέρια στις τσέπες, δεν πρέπει να φοράς γυαλιά, μην κάνεις πολλές κινήσεις, μην κάνεις υπερβολές. Μία απάντηση τους έδωσα, ότι θα προσπαθήσω να κάνω μία εκπομπή από καρδιάς. Από καρδιάς, γιατί μιλάμε για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, όπως είναι τα παιδιά μας. Όπως είναι η οντότητά μας και η ιδιότητά μας ως γονείς.

Μπαμπάδες, μαμάδες, γιαγιάδες, άνθρωποι οι οποιοί θέλουν να γίνουν. Σας προσκαλώ σε ένα ταξίδι, σε ένα ταξίδι ενδεχομένως του ποτέ, του Πίτερ Παν, του Κάπτεν Χουκ. Και μαζί να προσπαθήσουμε να δώσουμε απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα, σε κάποια άγχη, σε κάποια ερωτηματικά, σε κάποιες απορίες και στο τέλος να πούμε “αχ ηρεμήστε, όλα καλά θα πάνε”», είπε στο καλωσορισμά του και κάθισε γιατί… «Τρέμουν τα πόδια μου»!

 Διαβάστε ακόμα

Τάσος Ιορδανίδης: Απάντησε στον Παπανώτα – «Καθένας κρίνεται από αυτό που κάνει»