Τάσος Xαλκιάς: «Για την τεκνοθεσία, ευτυχώς με απάλλαξε από αυτή την απάντηση ο Λάκης Γαβαλάς»
Τηλεόραση

Τάσος Xαλκιάς: «Για την τεκνοθεσία, ευτυχώς με απάλλαξε από αυτή την απάντηση ο Λάκης Γαβαλάς»

Τάσος Xαλκιάς: «Για την τεκνοθεσία, ευτυχώς με απάλλαξε από αυτή την απάντηση ο Λάκης Γαβαλάς»

Ο Τάσος Χαλκιάς συμφώνησε με τις δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά στο θέμα της τεκνοθεσίας από τα ομόφυλα ζευγάρια

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε στην εκπομπή Ελένη για την παιδική του ηλικία, για την οικογένεια του, για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια και την ηθοποιία.

Αναφερόμενος στην παιδική του ηλικία και την σχέση του με τον πατέρα του, είπε:

«Η μητέρα μου ήταν πάντοτε κοντά στα παιδιά της και πάντοτε με τις δικές της επιλογές. Δεν πολυμιλούσε μπροστά στον άντρα της, εντάξει έτσι ήταν η οικογένεια τότε. Μην ξεχνάμε ότι μέχρι τα μέσα του 20ού αιώνα είχαμε περισσότερη μητριαρχία. Όταν περάσαμε στην πατριαρχία η ρεβάνς ήταν σκληρή και ίσως παραμένει μέχρι σήμερα σκληρή.

Ο πατέρας μου ήταν πολύ σκληρός, και δεν μπορούσε να μην είναι. Επειδή εγώ είμαι το πιο ατίθασο παιδί, το ξέσπασμα του πατέρα μου ήταν πάνω μου αλλά καλά μου έκανε. Το ξαναλέω, του οφείλω πάρα πολλά και δεν θεωρώ κακοποιημένο τον εαυτό μου και ας έχω φάει πολύ ξύλο στην ζωή μου. Ήταν εναντίον όταν τους είπα για την υποκριτική».

«Κόπιασα να αποτρέψω τα παιδιά μου από την υποκριτική»

Για την οικογένεια του και τον έρωτα, ανέφερε:

«Πιστεύω ότι έβγαλα σε πέρα καλά το καθήκον του πατέρα. Δεν ασκούσα έλεγχο, ούτε ασκώ ακόμη στα παιδιά μου αλλά το από ενδιαφέρον και αγάπη ρωτούσα, ”γύρισε το παιδί;”. Κοπίασα για να αποτρέψω τα παιδιά μου από την υποκριτική γιατί είχαν και μεγάλο ταλέντο και τα δύο. Μαζί με τη γυναίκα μου καταφέραμε να μην ασχοληθούν με τον χώρο».

«Δεν μπορεί να είσαι ερωτευμένος μονίμως μέσα σε μια σχέση. Ο ερωτάς περνάει κάπου αλλού και μετουσιώνεται, στο ενδιαφέρον, την αγάπη, την εκτίμηση. Αν με είχε παρασύρει ποτέ ο γεροντοέρωτας και δεν ήξερα τι να κάνω, μπορεί να ζήταγα από τη γυναίκα μου διαζύγιο γιατί; Για να ξαναπαντρευτώ; Δεν είμαστε καλά, όχι!».

Επίσης μίλησε για την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια, τι είπε:

«Για την τεκνοθεσία, ευτυχώς με απάλλαξε από αυτή την απάντηση ο Λάκης Γαβαλάς, το παιδί πρέπει να πει τη λέξη μαμά, εγώ δεν είμαι μαμά σε καμία περίπτωση άρα λοιπόν δεν με ενδιαφέρει».

Για την ηθοποιία και την φράση των ηθοποιών ότι ‘«θέλουν να πεθάνουν στο σανίδι», σχολίασε:

«Έπαιξα με σπουδαίους ηθοποιούς πάνω στο σανίδι στην παρακμή τους και δεν το εννοώ ποιοτικά. Εννοώ στην παρακμή του καλλιτεχνικού τους οργανισμού, ο οποίος εξασθενεί κάποια στιγμή. Όταν ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός, δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα, έχει παίξει στην Επίδαυρο και παίζει στο Δελφινάριο, δεν το λέω υποτιμητικά σαν χώρο, αλλά γιατί παίζει εκεί; Για να βιοποριστεί και να πεθάνει στο σανίδι; Σανίδι με σανίδι έχει ρωγμές, δεν είναι το ίδιο. Δεν με αφορά να πεθάνω πάνω στο σανίδι».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Η συγκλονιστική ιστορία της 30χρονης που αναγκάστηκε και πήδηξε από το παράθυρο