Τέμπη – Λεφάκης: «Δεν είναι τυχαίο που γίνονται ατυχήματα εκεί. Μεταφυσικά είναι βαρύ πέρασμα»
Τηλεόραση

Τέμπη – Λεφάκης: «Δεν είναι τυχαίο που γίνονται ατυχήματα εκεί. Μεταφυσικά είναι βαρύ πέρασμα»

Τέμπη – Λεφάκης: «Δεν είναι τυχαίο που γίνονται ατυχήματα εκεί. Μεταφυσικά είναι βαρύ πέρασμα»

Ο γνωστός αστρολόγος μιλά για τα ενεργειακά μέρη της χώρας μας αλλά και τα Τέμπη με αφορμή την πρόσφατη τραγωδία

Καλεσμένος στην εκπομπή ΠΟΠ Μαγειρική βρέθηκε ο Κώστας Λεφάκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στις προβλέψεις των ζωδίων όσο και στα ενεργειακά σημεία της χώρας μας.

Ο επιτυχημένος αστρολόγος τοποθετήθηκε και για το πέρασμα των Τεμπών, δίνοντας μια εξήγηση για ποιο λόγο τα ατύχημα είναι αρκετά συχνά σε εκείνο το σημείο.

Με αφορμή και το δυστύχημα που σημειώθηκε τέλη Φεβρουαρίου, ο κ. Λεφάκης τόνισε πως πρόκειται για ένα βαρύ πέρασμα!

«Η Ελλάδα έχει πάρα πολλά. Τα πιο σημαντικά ενεργειακά μέρη, πέραν από το γνωστό Παρνασσός, Δελφοί, είναι γύρω από τον Όλυμπο.

Δεν είναι τυχαίο που γίνονται ατυχήματα στα Τέμπη. Μεταφυσικά βαρύ πέρασμα. Από τότε που τρύπησαν το βουνό για να περάσουν τα τρένα και τα αυτοκίνητα παρατηρείται ατυχήματα.

Το πρωτοτρύπησαν το 1972 επί Χούντας. Θεωρείται ο χώρος των μεγάλων Ιερειών του Δία.

Ήταν οι μελαχρινές, οι ξανθές και οι κόκκινες που αν ενοχλήσεις τον χώρο τους γίνονται επιθετικά. Αλλά η Πιερία για μένα εμπειρικά επειδή την έχω ζήσει είναι από τα πιο σπουδαία σημεία ενεργειακά.

Πιστεύω ότι στο μέλλον οι πόλεις θα είναι το μεγάλο πρόβλημα και θα αναπτυχθεί μεγάλη πενία και φτώχεια στις παρυφές του. Θα δούμε εσωτερικές μεταναστεύσεις από νομό σε νομό.

Η υγεία, η διατροφή, η ενέργεια και οι μεταφορές για όλη τη δεκαετία που διανύουμε θα είναι ακριβά Θα συνεχίσει την πορεία του το 2024 και να βρούμε λύσεις το 2025. Όλα είναι σε κύκλους!».

Διαβάστε επίσης

Τέμπη: Ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών ξεσπά – «Έπρεπε να χυθεί αίμα για να μας παίξουν τα κανάλια;»