Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Αισθανόμουν ότι με αντιμετώπιζαν ως έναν νεαρό που έχει πλάκα…»
Τηλεόραση

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Αισθανόμουν ότι με αντιμετώπιζαν ως έναν νεαρό που έχει πλάκα…»

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Αισθανόμουν ότι με αντιμετώπιζαν ως έναν νεαρό που έχει πλάκα…»

Το μικρόβιο της υποκριτικής και η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 ήταν ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, ο οποίος αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του διαδρομή αλλά και στα συναισθήματα που νιώθει τώρα που θα γίνει πατέρας.

«Είναι πρωτόγνωρο, μαγικό, ήδη νιώθω μια περίεργη, ριζική αλλαγή μέσα μου. Κάτι έχει αλλάξει, κάτι έχει μετακινηθεί».

«Το έμαθα πάντως ήταν πάρα πού ωραία στιγμή ανατρίχιασα όσοι το έχουν βιώσει με καταλαβαίνουν αφού ακόμα δεν το πιστεύω».

«Δεν επηρεάζομαι από τις ιστορίες που ακούω μπορεί να μου δίνουν τροφή για σκέψη αλλά πιστεύω ότι είναι δυνατή η σχέση μας».

«Ο γιος μου θα ήθελα να πάρει την ψυχραιμία μου, τον μαλακό τρόπο που αντιμετωπίζω τα πράγματα. Θέλω να ψηλώσει λίγο παραπάνω από εμένα… Πλάκα κάνω» ανέφερε μέσα σε όλα.

Με την αγαπημένη του Αγοραστή είναι μαζί 14 χρόνια και οι όποιες δυσκολίες πέρασαν του έφεραν ακόμη πιο κοντά.

«Με την Αγοραστή περάσαμε και δυσκολίες. Υπήρξε ίσως μία φυσιολογική φθορά σε κάποιο σημείο όμως μετά καταλάβαμε ότι αυτό το χώρια δεν το θέλουμε. Εκεί καταλαβαίνεις, σε εμάς λειτούργησε και ξαναπροσπαθήσαμε.

Το μικρόβιο της υποκριτικής και η Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Αμφισβήτησα τον εαυτό μου αλλά έχε καιρό που συνέβη αυτό έχω τονώσει την αυτοπεποίθησή μου, Έχω αντιληφθεί τι είμαι. Δεν νιώθω ότι οφείλω σε κάποιον κάτι όπως δεν νιώθω ότι μου οφείλει κάποιος κάτι.

«9 χρονών έπαιξα σε μία παράσταση στη γειτονιά που μετά πήγε σε ένα μεγάλο θέατρο και αφού ενηλικιώθηκα έμαθα ότι ζήτησαν από τους γονείς μου να με πάρουν από το Κρατικό Θέατρο και να παίζω σαν παιδί σε παραστάσεις. Είχαν έναν όρο “τα εξαιρετικά ταλέντα”. Οι γονείς μου το είπαν στα 18 μου. Μπήκε το μικρόβιο και μετά ήρθε στα 14 μου η “Μελωδία της Ευτυχίας”. Πάντα σκεφτόμουν ότι θα γίνω ηθοποιός και μετά πήγα να σπουδάσω στην Κοζάνη Μηχανολόγος Μηχανικός, τη δουλειά του πατέρα μου».

«Στη “Μελωδία της Ευτυχίας” θυμάμαι ότι μου είχε πει η μαμά μου ότι έμαθε ότι στο Αθήναιον θα γίνει οντισιόν για να πάρει η Βουγιουκλάκη παιδιά για την παράσταση αλλά μου είπε να μην πάω. Εγώ έκανα κοπάνα και πήγα.

Μετά κάναμε ένα μήνα πρόβες και ήρθε η Αλίκη Βουγιουκλάκη για να διαλέξει τα παιδιά. Με διάλεξε πρώτο πρώτο και μου λέει “εσύ όμως κα κουρευτείς” και μέσα μου στενοχωρήθηκα λίγο και είπα μήπως δεν το κάνω γιατί δεν ήθελα να κουρευτώ».

«Δεν φοβήθηκα όταν έκανα το διαφημιστικό αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι πρέπει να αποδεικνύεις καθημερινά τι είσαι. Όταν κάνεις τον άλλο να γελάσει, αισθάνονται όλοι ότι εσύ απλά το κάνεις γιατί έχεις πλάκα. Αισθανόμουν ότι με αντιμετώπιζαν ως έναν νεαρό που έχει πλάκα έπρεπε να αποδείξω ότι αυτός ο νεαρός είναι ηθοποιός που εν γνώσει του κάνει αυτή την πλάκα και μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα.

Τα πρώτα χρόνια συνέχεια ήταν τύπου “Θανάση πες μας ένα αστείο”. Τον πρώτο καιρό ήθελα να τους ικανοποιήσω μετά συνειδητοποίησα ότι είναι περίεργο γιατί το ότι σε βλέπουν μία σειρά και κάνεις ένα αστείο έχει διαφορά με το αστείο που λες στην παρέα».

Διαβάστε επίσης

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Μόνο χαρά νιώθω που θα γίνω πατέρας…»