The Break: Πρεμιέρα για τη Βάσω Λασκαράκη – «Ε ναι, λοιπόν! Το πήρα απόφαση»
Τηλεόραση

The Break: Πρεμιέρα για τη Βάσω Λασκαράκη – «Ε ναι, λοιπόν! Το πήρα απόφαση»

The Break: Πρεμιέρα για τη Βάσω Λασκαράκη – «Ε ναι, λοιπόν! Το πήρα απόφαση»

Το πρώτο καλησπέρα της Βάσως Λασκαράκη στη νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΪ

Πρεμιέρα έκανε η Βάσω Λασκαράκη στο κανάλι του ΣΚΑΪ, με την εκπομπή, The Break και είναι έτοιμη να γνωρίσει καλύτερα τους τηλεθεατές.

Η ηθοποιός ξεκίνησε με διάφορες ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με το αν θα ασχοληθεί με την τηλεόραση, μέχρι να πάρει την τελική απόφαση.

«Ε ναι, λοιπόν! Φέτος το πήρα απόφαση και θα παρουσιάσω το Break.

Καλησπέρα, καλώς ήρθατε στο νέο μας Κυριακάτικο ραντεβού εδώ στον ΣΚΑΪ στις 15:10. Είμαι η Βάσω Λασκαράκη και μαζί θα κάνουμε τις Κυριακές, Break.

Θα κάνουμε ένα διάλειμμα από όσα μας ταλαιπωρούν, μας προβληματίζουν. Θα σας μάθω καλύτερα και θα με μάθετε και εσείς, χωρίς κείμενα. Τώρα ξεκινάμε!», ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη.

Τι δήλωσε λίγο πριν από την πρεμιέρα;

«Νιώθω λίγη αγωνία αλλά είμαι καλά. Νιώθω μια γλυκιά ανυπομονησία. Όταν μου έκαναν την πρόταση είπα “όχι”. Και εκεί που το σκεφτόμουν, λέω “Γιατί είπα όχι;”.

Μετά είπα ας το ξανασκεφτώ αφού φέτος θα κάνω μόνο θέατρο. Ήταν μια κατάλληλη συγκυρία, η κατάλληλη στιγμή. Είναι πιο ομαλή η αρχή.

Το σκέφτηκα και εγώ κάπως έτσι, είναι κάτι που μου ταιριάζει αυτό που μου πρότειναν. Πιο κοντά σε εμένα και μου ταίριαξε περισσότερο από όσα μου έχουν προτείνει άλλες φορές.

8:49 βγαίνουν τα νούμερα; Δεν ήθελα να το ξέρω! Επειδή με ρωτάνε όλοι, έχω αρχίσει να το σκέφτομαι. Φαντάζομαι θα τα μάθω, θα τα δω. Δεν θέλω να το σκέφτομαι».

Διαβάστε επίσης

Φράνσις Αντετοκούνμπο: «Αυτό που με συγκίνησε περισσότερο στην ταινία είναι…»