The Chase – Πάνος Δημάκης: «Είχα πάει σε τηλεπαιχνίδι με τον Μικρούτσικο και είχα κερδίσει 55.000 ευρώ»
Τηλεόραση

The Chase – Πάνος Δημάκης: «Είχα πάει σε τηλεπαιχνίδι με τον Μικρούτσικο και είχα κερδίσει 55.000 ευρώ»

The Chase – Πάνος Δημάκης: «Είχα πάει σε τηλεπαιχνίδι με τον Μικρούτσικο και είχα κερδίσει 55.000 ευρώ»

Όσα είπε το «Γεράκι» στην εκπομπή, Ελένη

Καλεσμένη στην εκπομπή, Ελένη, βρέθηκε ο Πάνος Δημάκης γνωστός και ως «Γεράκι» στο The Chase και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του αλλά και για το βιβλίο του.

«Επειδή έχω περάσει και από την άλλη, καθώς ήμουν πολλά χρόνια σε τηλεπαιχνίδια, δεν εκφράζομαι γιατί καταλαβαίνω και την αγωνία του άλλου.

Η επιτυχία του Chase είναι πως το κοινό αγαπά τους chasers αλλά μπορεί και να ταυτιστεί με τον παίκτη.

Το βιβλίο ξεκίνησε από εμένα και μετά ήρθε η Μιρέλα (σ.σ Παπαοικονόμου) που μας γνώρισε ο βιβλιοπώλης του νησιού. Πριν 5 χρόνια είχα πει σε έναν γάμο στα Κύθηρα και είχα πάει σε ένα σπίτι και εκεί οι γονείς μίας φίλης μου είπαν την ιστορία. Τη διασταύρωσα και αποφάσισα να την γράψω. Είναι κοινωνικό δράμα και ψυχολογικό. Μου γέννησε πολλές ιδέες και αισθήματα για συναισθήματα που είναι διαχρονικά, όπως το bullying.

Έχει πάρει ήδη φόρα. Με το που ανακοινώθηκε πως θα γίνει η σειρά, έγινε viral το βιβλίο και πιστεύω και λόγω του σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια. Αυτή είναι η πραγματική ιστορία ενός ανθρώπου που έζησε πριν 114 χρόνια στα Κύθηρα. Ήταν φιλήσυχος αλλά είπαν κάποια πράγματα γι’ αυτόν. Δεν κατάφερε να μεταπείσει την κοινή γνώμη και το νησί στάθηκε εναντίων του. Έτσι, η ζωή του πήρε μία κατρακύλα.

Έχω δει τα τρία επεισόδια από τα 6 επειδή παίχτηκαν στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Ήταν πολύ ωραία και συγκινητικό. Είχα ζητήσει να είμαι παρών στα κάστινγκ και ήταν πολύ συγκινητικό να ακούς τους ηθοποιούς να λένε τα λόγια σου».

«Έχουμε υπογράψει να κάνουμε σειρά και το βιβλίο, “Το ποτάμι των χίλιων τυφλών” και είμαστε στη διαδικασία να βρούμε τον σκηνοθέτη και τον σεναριογράφο. Πετάω από την χαρά μου.

Το δέχομαι ως δώρο. Αυτό είναι μυθοπλασία. Είναι μία κωμόπολη στην Αρκαδία το 1947 όπου μπλέκεται σε έναν κυκεώνα συκοφαντιών και προπαγάνδας. Μιλάει για την πολιτική.

Είχα πάει σε αρκετά παιχνίδια. Σε ένα με τον Μικρούτσικο είχα κερδίσει 55.000 ευρώ. Δεν πήγαινε μόνο για την εμπειρία αλλά ήθελα να κερδίζω».

Διαβάστε επίσης

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Σιγά σιγά περνάμε στο δράμα με τον Κασσελάκη»