Θεσσαλονίκη: Η συνέντευξη του 39χρονου που δεν προβλήθηκε ποτέ – «Θα σκυλιάσω για να τη βρω»
Τηλεόραση

Θεσσαλονίκη: Η συνέντευξη του 39χρονου που δεν προβλήθηκε ποτέ – «Θα σκυλιάσω για να τη βρω»

Θεσσαλονίκη: Η συνέντευξη του 39χρονου που δεν προβλήθηκε ποτέ – «Θα σκυλιάσω για να τη βρω»

Όσα έλεγε στην εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα

Μία αποκλειστική συνέντευξη με τον 39χρονο φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας της 41χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη μετέδωσε το Αλήθειες με τη Ζήνα.

Ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας μιλά για την αγωνία του μέχρι να βρεθεί η σύντροφός του και το πόσο προσωπικά το έχει πάρει που θα βοηθήσει στις έρευνες.

Ο 39χρονος έπαιζε θέατρο για 8 ολόκληρες ημέρες σκηνοθετώντας μάλιστα και ληστεία στο σπίτι τους για να δείξει ότι η Γεωργία είναι ζωντανή.

Μόνο που τα σχέδιά του χάλασαν όταν συνελήφθη ο συνεργός του και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη που έκαναν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

«Τα άφησα με τον καιρό να φύγουν πίσω, μετά γνώρισα τη Γεωργία. Ξαναγεννήθηκα με αυτή τη σχέση. Ξέρω αποδεδειγμένα ότι θεραπεύει και σοβαρές ασθένειες αν αγαπάς πραγματικά. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Και για τους δύο ήταν ένα λιμάνι, μια σχέση θέλει τα πάντα. Το είχαμε ρυθμίσει για να έχουμε και περισσότερο χρόνο μαζί. Δεν είχαμε γκρίνιες, μόνο ότι έχουν όλα τα ζευγάρια. Ξέραμε και ξέρουμε πώς θα βρούμε χρόνο για εμάς. Είχε οργανώσει η Γεωργία στο μυαλό της πώς ήθελε να γίνει πιο επίσημο. Είναι ένα πλασματάκι που ακόμα και να διαφωνείς θα σε κάνει να συμφωνήσεις. Καπάτσα με την καλή έννοια. Δεν υπήρχε κάτι που αφήναμε να πέσει κάτω έτσι απλά. Υπήρχαν στιγμές που δεν ήθελε να πει πράγματα για να μας προστατέψει ή να μην εκνευριστώ.

Τυχαία γνωριστήκαμε, έδεσε σχεδόν αυτόματα. Έρχεται γενικά από τον πρώτο μήνα της σχέσης μας και να μείνει σε εμένα. Στην αρχή της σχέσης μας το πηγαίναμε σιγά σιγά για να μην δώσουμε δικαίωμα και να το προσεγγίσει όπως θέλει. Με γνώρισε και στο παιδί της λίγο αργότερα. Ενώ η ίδια μου ανακοινώνει ότι θα κρατήσει την εγκυμοσύνη μετά από λίγο μου είπε ότι δέχεται πιέσεις για το αντίθετο. Την ταλαιπωρούσε αυτό! Με ξέρουν καλά, έχω πάει σπίτι τους, έχουμε βγει έξω.

Μπορεί να είναι στο χέρι της οικογένειες τους συγγενικούς δεσμούς αλλά η Γεωργία είναι έγκυος στο δικό μου παιδί. Αν δεν έχω νομικά δικαιώματα, έχω ηθικά. Και όταν υπάρχουν πράγματα που έχει ακουμπήσει πάνω μου η ίδια, θα το πάω νομικά από πολλές πλευρές και δεν αργεί αυτό.

Δεν έχω 8 ώρες για ύπνο, δεν θα χάσω ώρες από την αναζήτηση της συντρόφου του. Και μια ώρα φτάνει, παραπάνω είναι πολυτέλεια. Θέλω να βρεθεί η Γεωργία. Μπράβο στην εισαγγελία και την αστυνομία. Ανάλογα με το στίγμα θα κινηθούμε πολύ διαφορετικά. Από εκεί και πέρα να βρεθεί μόνο!

Θα είναι πολύ πιο δυνατά τα πράγματα μεταξύ μας. Δεν θέλω εξηγήσεις! Ξέρει η αστυνομία αν θέλει να τη βοηθήσει. Να γυρίσει θέλω! Προτιμώ να σκέφτομαι θετικά και να σκυλιάσω το να την βρω».

Διαβάστε επίσης

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο 39χρονος που φέρεται να σκότωσε την 41χρονη Γεωργία