Θοδωρής Ρακιντζής: Η κριτική του για τα τηλεοπτικά πρόσωπα – Το «εγκληματικό λάθος» και οι «τεμπέληδες»
Τηλεόραση

Θοδωρής Ρακιντζής: Η κριτική του για τα τηλεοπτικά πρόσωπα – Το «εγκληματικό λάθος» και οι «τεμπέληδες»

Θοδωρής Ρακιντζής: Η κριτική του για τα τηλεοπτικά πρόσωπα – Το «εγκληματικό λάθος» και οι «τεμπέληδες»

Ο γνωστός παρουσιαστής πέρασε από κόσκινο τα παρόντα τηλεοπτικά πρόσωπα

Ο Θοδωρής Ρακιντζής και το τηλεοπτικό του δίδυμο, Έλενα Σωτηροπούλου ήταν καλεσμένοι στο Πρωινό Σουσού και σχολίασε τα περισσότερα τηλεοπτικά πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα, με ιδιαίτερη αυστηρότητα μεν αλλά αρκετά δίκαια. Τι είπε για Φαίη Σκορδά, Ιωάννα Μαλέσκου, Γρηγόρη Αρναούτογλου, Νίκο Μουτσινά, Ράδιο Αρβύλα;

Τι είπε για τη Φαίη Σκορδά;

«Για εμένα το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η Φαίη Σκορδά πήγε σε ένα περιβάλλον που δεν σηκώνει την ψυχαγωγία. Η επιλογή που έκανε όταν έφυγε από τον ΑΝΤ1 να πάει στον ΣΚΑΪ δεν λειτούργησε δημοσιογραφικά. Ρώτα ρε παιδί μου. Το θέμα είναι ότι έκανε ένα μοιραίο λάθος που τώρα το πληρώνει. Καμιά φορά πρέπει να μειώσουμε τα μηδενικά για να μη γίνουμε μηδενικό. Ήταν ένα εγκληματικό λάθος του ΣΚΑΪ να αφήσουν μόνο μία σεζόν την εκπομπή εκεί και να την πάνε 12-2 το μεσημέρι. Η Φαίη έπρεπε επιτόπου να φύγει. Αν δέχεσαι να πας σε αυτή την ώρα έχεις κάνει ένα εγκληματικό λάθος. Αυτός που φτιάχνει το πρόγραμμα δείχνει να μην σε υπολογίζει».

Πώς σχολίασε Μαλέσκου, Μουτσινά, Αρναούτογλου;

«Το μόνιμο πρόβλημα της Ιωάννας Μαλέσκου είναι ότι μιλάει τα τέλεια Ελληνικά εγώ ακούω Κινέζικα ενώ είναι πολύ συμπαθητικό κορίτσι. Σε μια πρόταση μέσα φάσκει και αντιφάσκει. Πρέπει να περάσει λίγο από Λιάγκα, είναι ο άνθρωπος που θα σε αφήσει να μιλήσεις όταν θέλει αυτός. Είναι φροντιστήριο».

«Αν κάνει αυτή την κίνηση θα είναι για να αποχωρήσει από την ελληνική τηλεόραση. Θα πάω να περάσω πάρα πολύ ωραία και να φύγω. Θέλει πάρα πολύ να το κάνει. Θα κάνει μια αντιπρόταση το πρωί, είμαι σίγουρος και θα ήθελα να πετύχει. Σέβεται πάρα πολύ το κανάλι του και αν δεν τα βρει ο μονόδρομος οδηγεί προς Mega.

O Nίκος Μουτσινάς λείπει αλλά η Κατερίνα Ζαρίφη έρχεται για να καλύψει το κενό με μία άλλη πρόταση που έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί. Αρκεί να έ

Κάνουν τα νούμερά τους αλλά είναι οι μεγαλύτεροι τεμπέληδες για μένα. Ξεκινάνε τελευταίοι και τελειώνουν πρώτοι. Ο σεβασμός στον τηλεθεατή δεν υπάρχει. Και ο Γρηγόρης έκανε παράπονα γιατί κι εκείνος έκανε 20%.

Αυτό που γίνεται με τον Ανδρέα και την Κατερίνα Καινούργιου με στεναχωρεί πάρα πολύ. Η Κατερίνα αποφάσισε να παραδοθεί. Βλέπω έναν Αντρέα που έχει πάρει το χωράφι όλο δικό του, πάει το παιχνίδι όπως θέλει, έχει πάρα πολλά νεύρα. Πρέπει να κοιτάξει λίγο τον εαυτό του. Με τον Light τον βαραίνει η ευθύνη. Τον σέβομαι πάρα πολύ. Ο έμπειρος και ο αρχαιότερος πρέπει να διδάσκει ηρεμία.

Ένα μεγάλο μέρος της κριτικής αφορούσε και την Ελένη Μενεγάκη:

«Αποδεικνύει ότι είναι καλή τηλεπωλήτρια. Άλλαξε τη σκαλέτα της για να ανεβάσει τα έσοδα. Είναι η μοναδική παρουσιάστρια που δεν αγχώνεται. Είτε πηγαίνει καλά είτε κακά κοιμάται ήσυχη. Το μοναδικό που μπορεί να τη χαλάσει είναι το ποσόν το μηνιαίο. Η Ελένη Μενεγάκη δουλεύει πάντα μόνο για τον εαυτό της. Έφτιαξε τα μπροστά πρέπει να φτιάξει και τα πίσω» ανέφερε με νόημα.