«Έλα Χαμογέλα»: Δεύτερη μέρα μπροστά από τον Νίκο Μάνεση η Σίσσυ Χρηστίδου
Τηλεθέαση

«Έλα Χαμογέλα»: Δεύτερη μέρα μπροστά από τον Νίκο Μάνεση η Σίσσυ Χρηστίδου

«Έλα Χαμογέλα»: Δεύτερη μέρα μπροστά από τον Νίκο Μάνεση η Σίσσυ Χρηστίδου

Τι έδειξαν τα «καθαρά» νούμερα τηλεθέασης;

Μπροστά από τον βασικό ανταγωνιστή της βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο η Σίσσυ Χρηστίδου και το «Έλα Χαμογέλα».

Οι «καθαρές» μετρήσεις τηλεθέασης τόσο του Σαββάτου όσο και της Κυριακής έδειξαν σαφές προβάδισμα στο δυναμικό κοινό 18-54 και ακόμη μεγαλύτερο στο γυναικείο 25-44.

Συγκεκριμένα, για χτες Κυριακή 7/2, το «Έλα Χαμογέλα» κατέγραψε ποσοστό 23,2% έναντι 22,7% του «Σαββατοκύριακου με τον Μάνεση» (Alpha) στο δυναμικό κοινό.

Στο γυναικείο κοινό 25-44 η διαφορά μεταξύ των δύο εκπομπών άνοιξε πολύ περισσότερο, ξεπερνώντας τις 7 μονάδες, αφού το «Έλα Χαμογέλα» έκανε 24,5% και η infotainment εκπομπή του Alpha 17,2%.

Η Σίσσυ Χρηστίδου παρέμεινε πρώτη στην προτίμηση των γυναικών αυτού του γκρουπ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής της.

Για τουλάχιστον 1 ώρα, η εκπομπή του Open προηγήθηκε στην τηλεθέαση για το δυναμικό κοινό (μεταξύ 10 και 11.15), με ψηλότερο ποσοστό το 27,2% μεταξύ 11 και 11.15.

Μάλιστα στο γυναικείο κοινό 25-44 το ποσοστό ανέβηκε στο 29,4% μεταξύ 10.30 -10.44.

Η παρουσιάστρια όμως κατάφερε να κατακτήσει και το ανδρικό κοινό 25-54 που της έδωσε ποσοστό 20,8% μόλις 0,7% λιγότερο από το 21,5% που πήρε ο Νίκος Μάνεσης.

Ήταν η ώρα που η παρουσιάστρια υποδέχτηκε στο πλατό της τον Παύλο Χαϊκάλη προκειμένου να μιλήσει για την καταγγελία που έκανε εναντίον του η Ηλιάνα Αραβή.

Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε, ότι στο τέλος της χθεσινής εκπομπής της, η Σίσσυ Χρηστίδου αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει την ομάδα της για τη σκληρή δουλειά που έκαναν, προσπαθώντας να προσεγγίσουν το επίμαχο και καυτό θέμα των καταγγελιών με τον μεγαλύτερο επαγγελματισμό και στο πλαίσιο του δημοσιογραφικά ορθού, κάτι που όπως φαίνεται το κοινό εκτίμησε δεόντως και το έδειξε στα νούμερα τηλεθέασης.