Η μάχη της τηλεθέασης: Η μεγάλη “ψαλίδα” ανάμεσα στον πρώτο και στον τελευταίο
Τηλεθέαση

Η μάχη της τηλεθέασης: Η μεγάλη “ψαλίδα” ανάμεσα στον πρώτο και στον τελευταίο

Η μάχη της τηλεθέασης: Η μεγάλη “ψαλίδα” ανάμεσα στον πρώτο και στον τελευταίο

Η μάχη της χθεσινής τηλεθέασης στην prime time φαίνεται ότι δόθηκε ανάμεσα στο MasterChef και στις σειρές του ΑΝΤ1 και του Alpha. Στην αντίπερα όχθη, ο ΣΚΑΪ πρόβαλε ξένη ταινία που τον άφησε… πίσω στα νούμερα στο δυναμικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, το MasterChef  σημείωσε ποσοστό 29,7%, με την “Επιστροφή” απέναντί του με 22,1% και την “Μουρμούρα” στο 17,4%. “Το Τατουάζ” που ακολούθησε στον Alpha έκλεισε με ποσοστό 20,2%. Ο ΣΚΑΪ σημείωσε μονοψήφιο ποσοστό (6%) για την ξένη ταινία που πρόβαλε (“Μπάτσοι από τον πάγκο”).

Η “ψαλίδα”, λοιπόν, του πρώτου καναλιού από το τελευταίο άγγιξε σχεδόν τις 10 μονάδες, αφού το Star έκλεισε πρώτο τη βραδιά με 25,2 % και ο ΣΚΑΪ τελευταίος με μονοψήφιο νούμερο, 6,7%.

Στο ενδιάμεσο “παρεμβλήθηκαν” ο Alpha με 18,5% και ο ΑΝΤ1 με 14%.

Τα… νούμερα του Ηλία Ψινάκη και του Αλέξη Γεωργούλη

Στη μεταμεσονύκτια ζώνη, όμως, υπήρξαν πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα που συζητιούνται και σήμερα.

Ο Αντώνης Σρόιτερ στην “Αυτοψία” είχε καλεσμένο τον Δήμαρχο Μαραθώνα που μίλησε για τις φονικές πυρκαγιές του Ιουλίου και για τις τότε κινήσεις του.

Ο δε Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε τρεις ενδιαφέροντες κυρίους: τον Αλέξη Γεωργούλη, τον Τάσο Τρύφωνος και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο.

“Νικητής” (κατ’ ευφημισμόν, βέβαια) υπήρξε ο Δήμαρχος Μαραθώνα και η “Αυτοψία” που έκλεισε με ποσοστό 16,7 %  ενώ ο Γρηγόρης κινήθηκε σε “γνώριμα” νερά με 13,7 %.