Τηλεθέαση 4/4: Ο Πέτρος Κουσουλός προκάλεσε αίσθηση με τις Ανοιχτές υποθέσεις στο σύνολο
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση 4/4: Ο Πέτρος Κουσουλός προκάλεσε αίσθηση με τις Ανοιχτές υποθέσεις στο σύνολο

Τηλεθέαση 4/4: Ο Πέτρος Κουσουλός προκάλεσε αίσθηση με τις Ανοιχτές υποθέσεις στο σύνολο

Έφτασε μέχρι και 15% και ήταν ξανά πρώτο trend στο Twitter

Αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και σοκαριστικές λεπτομέρειες και εξελίξεις είχε τις υποθέσεις που ταλανίζουν τη χώρα στο τελευταίο διάστημα, είχε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή της Πέμπτης 4/4, στις Ανοιχτές υποθέσεις.

Ο δημοσιογράφος παρουσίασε την 8σέλιδη, χειρόγραφη επιστολή του γυναικοκτόνου της 28χρονης Κυριακής, στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορεί την κοπέλα για τον χωρισμό τους,  ενώ δικαιολογεί τον εαυτό του ισχυριζόμενος ότι έχει διπολική διαταραχή με τάσεις σχιζοφρένειας.

Ανοιχτές υποθέσεις: Η 8σέλιδη επιστολή του δράστη στην 28χρονη – «Είμαστε μπροστά σε μία φοβερή διαταραχή προσωπικότητος»

Φυσικά, η βραδιά είχε ανατριχιαστικές αποκαλύψεις και για την υπόθεση της Πάτρας και της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας από τη μητέρα της, η οποία καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, με την εκπομπή να παρουσιάζει το σχέδιο της Ρούλας Πισπιρίγκου για να τη σκοτώσει.

Κουσουλός για Τζωρτζίνα: «Έβαλε αναισθητική κρέμα στο παιδί! Θέλω να αλλάξω χώρα!»

Ο Πέτρος Κουσουλός έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με τη νέα του εκπομπή στο OPEN και κερδίζει και το στοίχημα στους πίνακες τηλεθέασης!

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης 4/4, στο σύνολο του κοινού, πέρασε μπροστά τόσο από τους Πρωταγωνιστές, όσο και από την ξένη ταινία του Star, αλλά και την ελληνική ταινία του Mega και το Πρόσωπο με πρόσωπο του Νίκου Χατζηνικολάου.

Οι Ανοιχτές υποθέσεις σημείωσαν στο σύνολο 9,3%, ενώ σε τέταρτο ξεπέρασε το 15%. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Twitter παρέμεινε πρώτο trend για περίπου τρεις ώρες με πάνω από 2.000 tweets!

Διαβάστε ακόμα

Ανοιχτές υποθέσεις: «Ξέσπασε» ο Γρηγόρης Λέων για την Πάτρα – «Δεν ανέχομαι από κανέναν να με λοιδωρεί»