Τηλεθέαση

Τηλεθέαση: Η κερδισμένη παρέα του J2US και το μήνυμα του Νίκου Κοκλώνη

Τηλεθέαση: Η κερδισμένη παρέα του J2US και το μήνυμα του Νίκου Κοκλώνη

Τι ποσοστά έκανε το μουσικό σόου του Open;

Άλλη μία βραδιά Σαββάτου πέρασε με την παρουσία του J2US και τον Νίκο Κοκλώνη στο τιμόνι του live του.

Το μουσικό σόου του Open και ο ίδιος ο παρουσιαστής είχαν πολλές εκπλήξεις για το κοινό και ειδικά τους χρήστες του Twitter για τους οποίους κληρώθηκαν πολύ ιδιαίτερα δώρα ως επιβράβευση για τη συμμετοχή τους στο hashtag του σόου.

Ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης με πρωινό του μήνυμα ευχαρίστησε τον κόσμο που όχι μόνο στηρίζει το σόου αλλά διαμορφώνει και το περιεχόμενό του όπως έγραψε.

«Καλημέρα σας, καλή Κυριακή, σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που εχθές το βράδυ διασκεδάσατε μαζί μας και γίναμε όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα. Ευχαριστώ  όλους εσάς που κάθε Σάββατο μέσα από τα social media αλλά και την τηλεόραση διασκεδάζουμε  ζωντανά και διαδραστικά.

Δεν είναι μόνο αυτή η πρωτιά αλλά και ο παλμός που μας δώσατε μέσα από τα μηνύματά σας. 30.000 μηνύματα κατά τη διάρκεια της εκπομπής τα οποία στην ουσία διαμόρφωσαν και το περιεχόμενο.

45.000 άτομα ψήφισαν στις πλατφόρμες μας το αγαπημένο τους ζευγάρι, 110.000 περισσότεροι τηλεθεατές έμειναν συντονισμένοι 4,5 ώρες μαζί μας.

Σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης είμαι σίγουρος ότι πολλές μανάδες μανάδες έπαιρναν το τηλεκοντρόλ από τα παιδιά τους που ήθελαν να δούνε παιδική ταινία για να παρακολουθήσουν το J2US.

Μαζί σας περνάμε τέλεια. Έχει γίνει πλέον συνήθεια και σε μας και μετράω αντίστροφα για το επόμενο ραντεβού μας, σας ευχαριστώ για όλα αλλά περισσότερο σας ευχαριστώ που μας βοηθάτε να γίνουμε καλύτεροι», έγραψε.

 

Το J2US προηγήθηκε όλων των μουσικών εκπομπών που έπαιξαν απέναντί του στην ίδια ζώνη μετάδοσης στο δυναμικό κοινό 18-54 και μάλιστα πήρε πρωτιά την τελευταία ώρα προβολής του με ποσοστό που άγγιξε το 15%.

Αναλυτικά τα ποσοστά -σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πρωινές μετρήσεις- ήταν τα εξής:

J2US: 11,9%

Στην υγειά μας ρε παιδιά: 10%

Σπίτι με το Mega: 5,2%

Το μόνο πρόγραμμα που ξεπέρασε σε τηλεθέαση το live του Just ήταν -όπως έγραψε και ο ίδιος ο παρουσιαστής- η παιδική ταινία Ice Age 2 που προβλήθηκε στο Star και έκανε ποσοστό -σύμφωνα με τις πρώτες πρωινές μετρήσεις- 18,5%.

Exit mobile version