Τηλεθέαση

Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι του Σαββάτου

Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι του Σαββάτου

Το νταμπλ του Χάρη Ρώμα, η προτίμηση στις ελληνικές ταινίες και το κανάλι που έμεινε τελευταίο

Ανατροπές και ανακατάξεις φέρνει το Σαββατοκύριακο στα κανάλια. Το Σάββατο “πάει πολύ” στον Alpha αλλά καθόλου στον ΣΚΑΪ όπως δείχνουν τα πρώτα πρωινά νούμερα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό (ενδέχεται να έχουν μικρές διαφοροποιήσεις από τα τελικά).

ΑΝΤ1

Νταμπλ του Χάρη Ρώμα το Σάββατο στο κανάλι και μάλιστα σε επαναλήψεις αφού 20,3% έπιασε το “Κωνσταντίνου και Ελένης” (25,7% στο τέταρτο) και 20,5% η επανάληψη των δύο πρώτων επεισοδίων του νέου κύκλου του “Καφέ της Χαράς”.  Το τελευταίο μάλιστα έδωσε καλή πάσα στο δελτίο ειδήσεων που έφτασε το 19,8%. Στην prime time όμως το κανάλι δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά αφού το κοινό αγνόησε τόσο τη Αλίκη Βουγιουκλάκη στο “Πιο λαμπρό αστέρι” (9,5%) όσο και την πολύ καλή ξένη ταινία The Truman Show (8,3%).

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 13,1%

ALPHA

To Σάββατο ανήκε στο κανάλι της Κάντζας που από το πρωί ξεκίνησε με το 16,3% του “Οδηγού καλής ζωής”, πέρασε στο 23,5% του Νίκου Μάνεση (25,7% στο ψηλότερό του τέταρτο) και στο 17,2% του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων. Στο 13,3% το “Καλύτερα δε γίνεται” που όμως γίνεται καλύτερα αφού μας έχει συνηθίσει και πιο ψηλά (στο καλύτερό της τέταρτο η εκπομπή έφτασε στο 17,2%). Στο 13,8% το κεντρικό δελτίο. Το κανάλι πήρε κεφάλι στην prime time τόσο με την κλασική ελληνική ταινία “Υπάρχει και φιλότιμο” (16,5% και 20,8% στο ψηλότερό του τέταρτο) και με την επόμενη ελληνική ταινία “Ο θησαυρός” που έφτασε στο 17,5%. Έτσι διατήρησε διψήφιο ποσοστό και στη μεταμεσονύκτια προβολή της ταινίας Splash με τον Τομ Χανκς στα νιάτα του (10,6%).

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 15%

STAR

Οι σχετικά καλέςτηλεθεάσεις του καναλιού ξεκίνησαν όπως πάντα τα Σαββατοκύριακα μετά το μεσημέρι με το 16,5% της ταινίας “Σον, το πρόβατο”, το 11,9% του Star System, το 13,4% της κωμωδίας “Κάλλιο αργά  παρά αργότερα”. Στο 11,9% το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και στο 14,7% η ξένη ταινία “Ο μεγάλος φιλικός γίγαντας” που προβλήθηκε στην prime time.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 12,8%

ΣΚΑΪ

Δεν ήταν καλή η μέρα για το κανάλι του Φαλήρου που έστω και οριακά βρέθηκε τελευταίο στη συνολική τηλεθέαση. Ο Γιώργος Αυτιάς έμεινε αρκετά πίσω από την Φαίη Μαυραγάνη με το 14%, υποτονικά τα “Ακραία φαινόμενα” (9,5%), στο 8,8% το best of του Dot και στο 7,5% το “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” παρά την πλούσια θεματολογία. Χαμηλές πτήσεις όμως έκανε και ο απογευματινός “Αδύναμος κρίκος” (7,7%) αλλά και το βραδινό δελτίο (9,8%), ενώ πίσω έμεινε στην prime time ο Σπύρος Παπαδόπουλος με 12,1%.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 9,5%

OPEN

Πολύ καλή μέρα για τη Φαίη Μαυραγάνη που πέρασε μπροστά το πρωί με 21,2% (26,7% στο ψηλότερό της τέταρτο). Στο 14% το “Έλα, Χαμογέλα”, στο 11,6% το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, στο 6,2% η Αννίτα Πάνια, ενώ η ελληνική ταινία “Τέντι μπόι αγάπη μου” στην prime time έφτασε το 8,4%.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 9,6%

Exit mobile version