Το τηλεοπτικό κοινό αγκάλιασε «Τα Φιλαράκια»
Τηλεθέαση

Το τηλεοπτικό κοινό αγκάλιασε «Τα Φιλαράκια»

Το τηλεοπτικό κοινό αγκάλιασε «Τα Φιλαράκια»

Τι ποσοστά έκανε το reuniοn που πρόβαλε το Star;

«Τα Φιλαράκια» επέστρεψαν με ευχάριστες αναμνήσεις και ταξίδεψαν στο τηλεοπτικό κοινό στο χρόνο με αρκετές συγκινήσεις. Το Friends The Reunion παρακολουθήσαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τετάρτης στο Star λίγο πριν τα μεσάνυχτα κάνοντας μέσο όρο 21,6% και φτάνοντας σε τέταρτο 28,6%.

Η αγαπημένη παρέα με μια ζεστή αγκαλιά, βρέθηκε πάλι στο τηλεοπτικό τους σπίτι μετά από 17 χρόνια. Σε πολύ έντονη συγκινησιακή φορτίσει, θυμήθηκαν την κάθε λεπτομέρεια της φιλίας τους που το τηλεοπτικό κοινό τόσο αγάπησε. Τζένιφερ Άνιστον, Λίσα Κούντροου, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ Λε Μπλανκ και ο Μάθιου Πέρι περιηγήθηκαν στο στούντιο που γυρίστηκαν τα περισσότερα από τα 236 επεισόδια της σειράς που κράτησε δέκα τηλεοπτικές σεζόν από το 1994 μέχρι το 2004.

Σε αυτό το reunion δεν μπορούσαν να λείπουν οι διάσημοι φίλοι τους, όπως ο Τζέιμς Κόρντεν, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Ρις Γουίδερσπουν, η οποία είχε υποδυθεί την αδελφή της «Ρέιτσελ». Η αλήθεια είναι ότι με αυτή την παρέα πολύ θυμήθηκαν τους πρώτους τους έρωτες, τα όνειρα που έκαναν παιδιά, νοστάλγησαν τις δικές τους παιδικές παρέες, έτσι το hashtag στα social media #friendsreuniongr έγινε  πρώτο trend.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επιστροφή της αγαπημένης παρέας ήρθε δεύτερη στην ώρα προβολής της απέναντι από το Survivor που εκείνη την ώρα ξεπέρασε σε τέταρτα το 30% και άφησε στην τρίτη θέση το, The 2night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου που έκανε μέσο όρο 12,5%.