Το πιο μεγάλο παζάρι: Ο Ηλίας Βρεττός εντυπωσίασε το Twitter – «Μπράβο άνεση!»
Τηλεόραση

Το πιο μεγάλο παζάρι: Ο Ηλίας Βρεττός εντυπωσίασε το Twitter – «Μπράβο άνεση!»

Το πιο μεγάλο παζάρι: Ο Ηλίας Βρεττός εντυπωσίασε το Twitter – «Μπράβο άνεση!»

Πρεμιέρα για το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha

Πρεμιέρα έκανε ο Ηλίας Βρεττός με «Το Πιο Μεγάλο Παζάρι» στον Alpha.

Μέσα από ένα πολύχρωμο πλατό και με χορευτικές φιγούρες ο παρουσιαστής έκανε την εμφάνισή του και καλησπέρισε θερμά τους τηλεθεατές.

Η άνεση του τραγουδιστή στο «γυαλί» σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό πλατό ενθουσίασαν το Twitter που είχε μόνο τα καλύτερα να πει για το νέο τηλεπαιχνίδι.

Τo δημοφιλές τηλεπαιχνίδι που ξεκίνησε από την Αμερική το 1963 και έχει αφήσει ιστορία στην παγκόσμια τηλεόραση, βασίζεται στην τύχη και στο ρίσκο και χαρίζει αμέτρητες στιγμές χαράς, ενθουσιασμού αλλά και αγωνίας.

Ο Ηλίας Βρεττός επιλέγει τους παίκτες από το κοινό, το οποίο είναι μεταμφιεσμένο με αστεία props, και με τη θετική του διάθεση, την αμεσότητα και το χιούμορ του, κάνει μαζί τους το πιο μεγάλο παζάρι.

Ο Λευτέρης Μητσόπουλος κάνει παιχνίδι με τον Ηλία και με τους παίκτες, δελεάζοντας τους με μοναδικές προσφορές ενώ η Ελένη Ασημάκη, με το μπρίο και το νάζι της, αποκαλύπτει τα πλούσια δώρα ή το…ΖΟΝΚ!

Οι παίκτες, μέσα από διασκεδαστικές και πρωτότυπες δοκιμασίες που βασίζονται στην τύχη και στο ρίσκο που είναι διατεθειμένοι να πάρουν, πρέπει να κάνουν το καλύτερο παζάρι! Μερικές από τις δοκιμασίες είναι τα «Γουρουνάκια», ο «Θρίαμβος» και η «Τρίλιζα», που θα προκαλέσουν πολύ γέλιο αλλά και…αγωνία στους παίκτες.

Το ένθερμο κοινό συμμετέχει ενεργά, επηρεάζοντας τους παίκτες και τις αποφάσεις τους και όλα συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού, τόσο για τους διαγωνιζόμενους όσο και για τους τηλεθεατές.

Τα εντυπωσιακά σκηνικά που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για το Πιο Μεγάλο Παζάρι, με σκοπό την ατελείωτη ψυχαγωγία και διασκέδαση του κοινού, ολοκληρώνει την εικόνα του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού που έρχεται να αλλάξει για πάντα τα απογεύματα μας!

Το Πιο Μεγάλο Παζάρι είναι έτοιμο να μοιράσει καθημερινά τα περισσότερα, πλουσιότερα και μεγαλύτερα δώρα που έχουν δοθεί ποτέ και έρχεται από αύριο και κάθε απόγευμα στις 17:45 στον Alpha με τον Ηλία Βρεττό!

Διαβάστε επίσης

Ηλίας Βρεττός: «Μετά το ατύχημα άλλαξα το ερωτικό μου σκόρπισμα»