Τριαντάφυλλος: «Δεν ξανακάνω καλοκαιρινή εκπομπή που να με παρακαλάνε»
Τηλεόραση

Τριαντάφυλλος: «Δεν ξανακάνω καλοκαιρινή εκπομπή που να με παρακαλάνε»

Τριαντάφυλλος: «Δεν ξανακάνω καλοκαιρινή εκπομπή που να με παρακαλάνε»

Πώς σχολίασε τα ονόματα που ακούγονται και για την καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN;

Τα τηλεοπτικά νέα και τις φήμες που… εξαπλώνονται, κλήθηκε να σχολιάσει ο Τριαντάφυλλος στο Breakfast@Star.

«Είναι ωραίο το Exathlon γιατί τρως. Τα αγωνίσματα είναι πιο σκληρά. Δεν ξέρω αν θα πάω. Μου αρέσει πολύ ο Λιανός να παρουσιάζει όλα αυτά τα παιχνίδια, αν θέλει να γίνω βοηθός του, γίνομαι για λίγο καιρό. Ποτέ δεν λες όχι σε κάτι καινούριο. Ωραίος θα ήταν ο Ντάνος, αλλά όλο Ντάνο Ντάνο ακούμε και Ντάνο δεν βλέπουμε», δήλωσε αρχικά ο τραγουδιστής.

Για τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τη Γαλάτεια Βασιλειάδη και τις φήμες που τους θέλουν να αναλαμβάνουν την καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN, απάντησε: «Πρώτη φορά του ακούω, ωραίο θα ήταν, θα ήθελα να το δω κι αυτό. Εύχομαι να πάνε καλά, όπως πήγαμε κι εμείς. Δεν το ξανακάνω αυτό που να με παρακαλάνε. Δεν το ξανακάνω ποτέ! Η Μαριάντα είναι παρουσιάστρια, τι θα πάει μαζί τους; Βοηθός; Η Μαριάντα και η Φελίσια είναι εκπληκτικές, ο Φοίβος που είναι σε άλλο στυλ σίγουρα θα μπορούσε, κολλάει παντού επειδή λέει τις ειδήσεις».

«Ο Βασάλος έχει τρομερό χιούμορ, τον έχω συμπαθήσει από την ώρα που γνωριστήκαμε. Νομίζω του ταιριάζει μια εκπομπή άλλο στυλ και να την παρουσιάζει αυτός. Νομίζω θα το έχει, έχουμε πει να κάνουμε κάτι μαζί, κι αυτό θα ήταν ωραίο», σχολίασε τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Διαβάστε ακόμα

Τριαντάφυλλος για Μάρκο Σεφερλή: «Ήταν λίγο βαριά αυτά που ειπώθηκαν, όποιος έχει παιδί το καταλαβαίνει»