TV Queen: Πανωλεθρία το πολιτικό ρεπορτάζ, χαντακώθηκε η Ρεγγίνα – «Αυτό που είδα ήταν απαράδεκτο!»
Τηλεόραση

TV Queen: Πανωλεθρία το πολιτικό ρεπορτάζ, χαντακώθηκε η Ρεγγίνα – «Αυτό που είδα ήταν απαράδεκτο!»

TV Queen: Πανωλεθρία το πολιτικό ρεπορτάζ, χαντακώθηκε η Ρεγγίνα – «Αυτό που είδα ήταν απαράδεκτο!»

Η αρνητική της ενέργεια δεν της βγήκε σε καλό

Ποικιλία στις αποστολές, γκάφες και ευχάριστες εκπλήξεις είχε το live του TV Queen με τα κορίτσια να επιχειρούν να κλέψουν τις εντυπώσεις, όχι πάντα με ιδιαίτερη επιτυχία.

Η Vasilia βρέθηκε σε λαμπερή μουσική βραδιά και ήταν αρκετά καλή αλλά δεν «τρέλανε» τους κριτές.

«Ήταν η ιδανική επιλογή για εσένα, είναι λες και της δώσαμε κάτι που της έρχεται κουτί. Είδα αμήχανα κομμάτια, είδα να προσπαθείς να το κάνεις βαρύγδουπο.

«Είχες την ενέργεια που έχει ο θεσμός, ήσουν παραπάνω κίτρινη, έψαχνες κουτσομπολιό, ενώ οι ερωτήσεις είναι  πιο δροσερές και fun» της είπε ο Παντελής Τουτουντζής.

Η Ρεγγίνα έκανε πολιτικό ρεπορτάζ και ήταν τρομερά σφιγμένη, είχε κομπιάσματα και τα λάθη δεν τα απέφυγε.

Η δε Έλενα Χριστοπούλου την κατακεραύνωσε: «Ρεγγίνα, δεν αγαπάς τον εαυτό σου. Ζεις σαν ομαδάρχισσα στο σπίτι, έχεις έναν καλό λόγο και μία αγκαλιά για όποιους αγαπάς και όταν το θέμα έρχεται πάνω σου αντέδρασες χωρίς κανέναν λόγο. Ήταν απαράδεκτο αυτό που είδα. Είσαι καλή για lifestyle, να λες για νύχια και μαλλιά; Μια γυναίκα χειραφετημένη μπορέι να κάνει τα πάντα ή τουλάχιστον να προσπαθήσει».

Ενημερωτική εκπομπή στις 5 το πρωί παρουσίασε η Αγάπη, που είχε και τα γενέθλιά της.

«Αδίκησες τον εαυτό σου, έπαιξες τόσο πολύ τα χέρια σου που με έβγαλες εκτός» είπε ο Παντελής Τουτουντζής.

«Σου πάει το ενημερωτικό, αυτό θέλεις, συμφωνώ με τον Παντελή για τα χέρια σου, αλλά σε περίμενα πιο πολύ μέσα σε αυτό, ήσουν σφιγμένη, έχεις μια μανιέρα που πρέπει να ξεφύγεις από αυτή» ήταν το σχόλιο του Τάσου Τρύφωνος.

Μετά την… ψυχρολουσία μία όμορφη έκπληξη έφτιαξε τη διάθεσή της καθώς η μαμά της εισέβαλε στο στούντιο με μία εντυπωσιακή τούρτα ανά χείρας. Η Αγάπη έκλαψε και συγκινημένη έσβησε την τούρτα της, αφού πρώτα «έπνιξε» τη μαμά της στις αγκαλιές.

Ρεπορτάζ στην… Ιχθυόσκαλα ανέλαβε η Τζένη και τα σχόλια ήταν αρκετά θετικά για την ίδια.

Στη Λίνα έλαχε τουριστική εκπομπή που μας ταξίδεψε από το Ιόνιο μέχρι το Αιγαίο Πέλαγος αλλά ένα αστειάκι που έκανε στην αρχή κλώτσησε άσχημα στην Κατερίνα Γκαγκάκη.

Είπε πως θέλει να φύγουν όλες οι συμπαίκτριές της για να αναδειχθεί αυτή νικήτρια και η ανταγωνιστικότητά της προκάλεσε την αντίδραση της κριτή.

Η Έλενα Χριστοπούλου διαφώνησε με τις ενστάσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη θεωρώντας πως έχει ρομαντικές πεποιθήσεις ενώ πράγματι το παιχνίδι είναι ανταγωνιστικό.

Η Λίνα επανέλαβε στιγμές αργότερα το λάθος με μία ακόμη φαρμακερή ατάκα, αυτή τη φορά, απαντώντας στον Τάσο Τρύφωνος που τη βρήκε πολύ θεατράλε, με ένα παράδειγμα εις βάρος της Τριανταφυλλιάς.

«Μετά από αυτό το σχόλιο που έκανες ο δρόμος  για την κορυφή θα είναι πολύ μακρύς» επενέβη η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Διαβάστε επίσης

TV Queen: Πόνεσε ο… Μπαμπινιώτης με τα ελληνικά της Τριανταφυλλιάς – «Κάθε πρόταση και δέκα λάθη»